Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Zváračky fólií
POPIS.Sous Vide vákuovačka SV 1133 od výrobcu Profi Cook využijete pri varení metódou Sous-Vide, čo je varenie pri nízkej konštantnej teplote, kedy je zachované maximum chuti, vôni, šťavy a vitamínov. Táto vákuová zváračka je vyrobená z nerezovej ocele a je plne automatizovaná. Je to perfektnou pomôckou ...viac
POPIS.Sous Vide vákuovačka SV 1133 od výrobcu Profi Cook využijete pri varení metódou Sous-Vide, čo je varenie pri nízkej konštantnej teplote, kedy je zachované maximum chuti, vôni, šťavy a vitamínov. Táto vákuová zváračka je vyrobená z nerezovej ocele a je plne automatizovaná. Je to perfektnou pomôckou pri delení veľkého a menšieho množstva jedál. Usporí miesto a umožní bezpečné skladovanie jedla bez konzervačných látok. Vákuovo uložené potraviny vydržia až 5 krát dlhšie čerstvé a zachovajú si maximum vitamínov a živín. Vákuovačku môžete použiť aj na korenené a marinované potraviny so zaručením zachovaním vône.Vákuová zváračka vytvorí mimoriadne široký zvar pre spoľahlivé skladovanie potravín. Plne automatické zvarovanie a delenie prebieha iba v jednom kroku. Je vybavená citlivou vákuovou pumpu, elektronickým sledovaním teploty a reguláciou výkonu pumpy. Sací výkon je 12 l /min. Vákuovačka má elektronický senzor touch na ovládacom panele. Vytvorí až 90% vákuum (0,8 bar). Vákuovačku môžete používať s bežnými fóliami s maximálnou šírkou 30 cm. Súčasťou balenia je 10 sáčkov pre optimálne zvarenie (5 ks 22 x 30 cm / 5 ks 28 cm x 40 cm + 1 x role 20 x 200 cm). Vákuovú zváračku využijete aj pri varení v mikrovlnej rúre. Má 4 kontrolky a nádobu pre prebytočnú tekutinu a vlhkosť. Kábel je možné navíjať.TIP: Cieľové teploty pre daný typ mäsa, ryby, vajce alebo zeleninu a odporučené časy varenia metódou Sous Vide nájdete v prehľadných tabuľkách.špecifikácie.Príkon: 110 W.Napätie: 220 - 240 V.Sací výkon: 12 l / min.Frekvencia: 50 / 60 Hz.Materiál: nerezová oceľ.Farba: strieborná.Ako to vlastne funguje?Metóda Sous Vide bola tajomstvom tých najlepších šéfkuchárov po dlhé roky, teraz je ale dostupné aj pre bežných užívateľov. Jedná sa o prípravu potravín za nižších teplotách vo vákuu.Ochutiť.Zavákuovať.Zľahka variť.Mäso pripravované vo vákuu si zachová všetky svoje prírodné chute. Pokiaľ ho ale ešte dobre ochutíte, prestúpi chuť korenia celým mäsom. Najdôležitejší moment celého postupu - vákuovanie. Týmto krokom vysajete vzduch zo sáčku, uzavriete ho a zabránite tak, aby chute a aróma opustili sáčok počas varenia.Pri tejto metóde sa ingrediencie varia dlhšie pri nižších teplotách a sú jemnejšie. Pokiaľ chcete napríklad hovädzie medium rare, nemali by ste prekročiť teplotu 56,5 °C.
Prezrite si ďalšie Zváračky fólií Proficook, najprezeranejšie produkty Proficook alebo najlacnejšie Zváračky fólií.