Eta 7707 90000

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Do 48 hodín Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Zubné kefky

Neurobíte bez chytrých technológií a aplikácií už ani krok? Alebo iba uvítate radcu a dohľad pri každodennom čistení zubov? Tak, či tak, zubná kefka ETA Sonetic Smart vás okamžite nadchne. S pomocou chytrej aplikácie vám dopraje komplexnú starostlivosť o váš chrup, ktorú vám navyše pomôže hravým spôsobom ...viac

Na sklade Zobraziť cenu vrátane dopravy

Najprezeranejšie produkty v kategórií Zubné kefky

Popis

Neurobíte bez chytrých technológií a aplikácií už ani krok? Alebo iba uvítate radcu a dohľad pri každodennom čistení zubov? Tak, či tak, zubná kefka ETA Sonetic Smart vás okamžite nadchne. S pomocou chytrej aplikácie vám dopraje komplexnú starostlivosť o váš chrup, ktorú vám navyše pomôže hravým spôsobom zefektívniť. Sonickou technológiou MOVE+ šetrne čistí zuby a ďasná, a to rýchlosťou až 40 000 pohybov za minútu. Účinne tak odstraňuje zubný povlak a vďaka technológii microBUBBLES sa tiež stará o medzizubné priestory, ktoré sú na usadzovanie nečistôt obzvlášť náchylné. Kefka ETA Sonetic Smart je pritom vhodná aj pre osoby s citlivými zubami a ďasnami so sklonom ku krvácaniu. Ďasnám dopraje jemnú masáž, ktorá ich pomáha udržovať zdravé. So starostlivosťou na mieru vašim potrebám vám potom poradí chytrá aplikácia. Čo chytrá aplikácia RISUN dokáže?

  • zobrazí štatistiky čistenia a používania kefky, a tým zaistí lepší prehľad o zubnej hygiene
  • umožní individuálne nastavenie intenzity a dobu čistenia
  • odporučí techniky a postupy čistenia a poradí, aký plán čistenia zvoliť
  • stručne hodnotí postup čistenia
  • umožní zdieľanie histórie
  • ponúkne funkciu pripomenutia čistenia (tzv. budík)
  • poskytne praktické informácie o ústnej hygiene
Aplikácia je určená pre Android a iOS, je možné ju zadarmo stiahnuť z Apple Store / Google Play. Je kompatibilná s operačnými systémami Android 4.4; iPhone4S a iOS 8.0 (a novšími). S využitím aplikácie si môžete vybrať vždy ten správny z piatich ponúkaných režimov čistenia:
  • intenzívny
  • normálny
  • bielenie
  • masáž pre lepšie prekrvenie ďasien
  • program s vlastným nastavením
Čas postráži za vás Okrem pripomienky chytrej aplikácie, že už je správny čas na pravidelné čistenie, vám zubná kefka ETA Sonetic Smart ponúkne tiež praktickú funkciu časovača. Tá za vás postráži, či si ústa čistíte skutočne rovnomerne – v pravidelných intervaloch (v závislosti na zvolenom programe) vás upozorní, aby ste prešli k očiste ďalšej časti ústnej dutiny. Kvalitný akumulátor (3,7 V Li-Ion) sa potom postará o veľmi dlhú výdrž. Jeho nabíjanie je vďaka stojanu s indukčnou technológiou jednoduché a elegantné a vďaka vodotesnému povrchu tiež úplne bezpečné. Samozrejmosťou je svetelná signalizácia prevádzky a nabíjania. Príslušenstvo Spolu s kefkou dostanete tri farebne odlíšené hlavice s kvalitnými štetinami (DuPont), nenápadný nabíjací stojan a praktické cestovné puzdro. Ďalšie náhradné hlavice môžete kedykoľvek dokúpiť a rovnako jednoducho ich tiež vymeniť. Predĺžená záruka Záruku na akumulátor kefky ETA Sonetic vám zadarmo predĺžime na 3 roky – stačí vyplniť registračný formulár. Bezplatnú službu Predĺženej záruky si registrujteTU.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Zubné kefky Eta, najprezeranejšie produkty Eta alebo najlacnejšie Zubné kefky.

Reklama