Eta 5707 90000

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Zubné kefky

Dôkladná starostlivosť o zdravie ústnej dutiny je základným predpokladom spokojného a krásneho úsmevu. Sonická zubná kefka ETA Sonetic 570790000 vám poskytne šetrnú, ale účinnú starostlivosť pomocou inovatívnej sonickej technológie MOVE+, ktorá zuby a ďasná čistí rýchlosťou až 40 000 pohybov za minútu. ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Zubné kefky

Popis

Dôkladná starostlivosť o zdravie ústnej dutiny je základným predpokladom spokojného a krásneho úsmevu. Sonická zubná kefka ETA Sonetic 570790000 vám poskytne šetrnú, ale účinnú starostlivosť pomocou inovatívnej sonickej technológie MOVE+, ktorá zuby a ďasná čistí rýchlosťou až 40 000 pohybov za minútu. Svojou efektivitou a intenzitou kmitov tak prekoná manuálne čistenie bežnou kefkou a ako bonus ponúkne maximálne pohodlie. Unikátna technológia microBUBBLES navyše účinne čistí aj nečistoty v medzizubnom priestore, kde bežná kefka spravidla dosiahne iba ťažko. Kefka ETA Sonetic je pritom navrhnutá tiež pre starostlivosť o citlivé zuby a ďasná náchylné ku krvácaniu – tie naopak pomáha posilňovať a udržovať ich zdravé. Praktický nabíjací pohár Súčasťou kefky ETA Sonetic 570790000 je tiež praktický nabíjací pohár, ktorý slúži nielen na odloženie kefky, ale aj k indukčnému nabíjaniu. To je vďaka vodotesnému povrchu kefky a stojančeka pod pohárom nielen pohodlné, ale tiež bezpečné. S pohárom navyše kefka získava na elegancii, a tak sa premení v decentný dizajnový prvok, na ktorý je v kúpeľni radosť pozrieť. Nabíjanie a prevádzka sú sprevádzané svetelnou signalizáciou. Kvalitný akumulátor (3,7 V, Li-ion) sa navyše postará o veľmi dlhú výdrž. Očista dočista Aby vám bola pravidelná ústna hygiena čo najpríjemnejšia, môžete si vybrať hneď zo štyroch režimov čistenia:

  • intenzívny
  • šetrné
  • bielenie
  • masáž pre lepšie prekrvenie ďasien
Efektívnu a dôkladnú očistu vám uľahčí tiež chytrý časovač. Ten je nastavený na dobu dvoch minút, čo je optimálna doba, ktorú by ste mali podľa odborníkov stráviť čistením zubov. Každých 30 sekúnd vás navyše časovač upozorní, že je čas prejsť k ďalšej časti ústnej dutiny, a tak prispieva k rovnomernej starostlivosti o všetky zuby a zákutia. Príslušenstvo Spolu s kefkou dostanete tri náhradné hlavice, nabíjací stojan s pohárom, praktické cestovné puzdro a hygienickú krytku kefky. Všetky hlavice sú navyše opatrené hygienickou krytkou. Ďalšie hlavice môžete kedykoľvek dokúpiť a veľmi jednoducho vymeniť. Predĺžená záruka ETA na tento produkt navyše poskytuje bezplatnú predĺženú záruku 3 roky na akumulátor. Predĺženú záruku si registrujteTU.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Zubné kefky Eta, najprezeranejšie produkty Eta alebo najlacnejšie Zubné kefky.

Reklama