Eta 3707 90000

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Zubné kefky

Zdravé zuby pre celú rodinu Využite set na udržovanie zubnej hygieny pre celú rodinu. V sade nájdete dva výrobky – ETA170790000 a ETA070790000. V jednom balení budete mať teda 2 telá sonickej zubnej kefky a UV sanitizér. V celom sete ďalej nájdete farebne odlíšené hlavice (4 ks), cestovné púzdro (2 ks) ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Zubné kefky

Popis

Zdravé zuby pre celú rodinu

Využite set na udržovanie zubnej hygieny pre celú rodinu. V sade nájdete dva výrobky – ETA170790000 a ETA070790000. V jednom balení budete mať teda 2 telá sonickej zubnej kefky a UV sanitizér. V celom sete ďalej nájdete farebne odlíšené hlavice (4 ks), cestovné púzdro (2 ks) a nabíjací stojan.



Sonická zubná kefka ETA SONETIC

Kefka ETA Sonetic vám výrazne pomôže v prevencii proti zubnému kazu a kameňu, krvácavosti ďasien, zápachu z úst a paradontóze. Rovnako tak je vhodná pre starostlivosť o citlivé zuby a vďaka trom režimom čistenia si budete môcť dopriať to, čo skutočne potrebujete. Intenzívny režim zaistí efektívne čistenie zubov a ďasien, k dispozícii je tiež režim šetrný pre jemnejšiu starostlivosť. Využiť môžete rovnako masáž ďasien pre ich lepšie prekrvenie.

Je vhodný na každodennú ústnu hygienu, na čistenie implantátov, fixných rovnátok, mostíkov a koruniek.



Šetrná starostlivosť vďaka inovatívnej technológii

Hlavica kefky je špeciálne navrhnutá tak, aby presne kopírovala tvar zubov a línie ďasien. Vďaka tomu perfektne odstráni všetky nečistoty, a to aj z miest, kam sa bežná kefka nedostane. Kefka je zároveň šetrná k vášmu chrupu vďaka technológii microBUBBLES a sonickej technológii MOVE+, kedy dokáže čistiť až 31 000 pohybmi za minútu. Tým efektívnejšie odstraňuje povlak a baktérie a prispieva tak k príjemnejším návštevám zubára. Svetelná signalizácia vás bude informovať o stave nabíjania.



UV Sanitizér – zbaví vás baktérií

UV sanitizér udrží vaše hlavice bez baktérií. Dezinfekcia hlavíc kefky pomocou UV sanitizéra ničí až 99,9 % baktérií.



ETA na tento celý set poskytuje predĺženú záruku 3 roky na akumulátor. Predĺženú záruku si registrujte TU .

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Zubné kefky Eta, najprezeranejšie produkty Eta alebo najlacnejšie Zubné kefky.

Reklama