Eta 0711 90010

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Zubné kefky

Detská sonická zubná kefka Presvedčiť deti k pravidelnej ústnej hygiene je náročný proces. Aby pre ne bolo čistenie zubov jednoduchššie a zábavnejšie, vyvinuli sme sonickú zubnú kefku odstraňujúcu zubný povlak a čistiacu medzizubné priestory lepšie ako bežné manuálne kefky. Úžasné technológie Je veľmi ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Zubné kefky

Popis

Detská sonická zubná kefka

Presvedčiť deti k pravidelnej ústnej hygiene je náročný proces. Aby pre ne bolo čistenie zubov jednoduchššie a zábavnejšie, vyvinuli sme sonickú zubnú kefku odstraňujúcu zubný povlak a čistiacu medzizubné priestory lepšie ako bežné manuálne kefky.



Úžasné technológie

Je veľmi účinná, ale zároveň šetrná k chrupu a ďasnám vďaka sonickej technológii MOVE+, ktorá umožní až 22000 pohybov/min. Ďalej pracuje na princípe technológie microBUBBLES účinne čistiacej nečistoty aj v medzizubných priestoroch. Kefky sú opatrené kvalitnými jemnými DuPont štetinami vyvinutými pre citlivý detský chrup a ďasná.



Najväčšími výhodami výrobku sú extrémne dlhá niekoľkomesačná výdrž, ktorá sa líši v závislosti na type použitej batérie (3 až 7 mesiacov pri každodennom použití 2 x 2 minúty) a chytrý 2minútový časovač pre rovnomerné čistenie jednotlivých častí úst s upozornením každých 30 sekúnd na prechod k ďalšej časti.



Deti si ho zamilujú

Sonickú kefku si deti zamilujú hlavne preto, že si zúbky nemusia čistiť manuálne, ale kefka to v podstate urobí za ne. Naviac disponuje ergonomickou rukoväťou, ktorá dobre padne do ruky. Vďaka protisklzovému a vodeodolnému prevedeniu IPX7, nevykĺzava kefka behom čistenia zubov z ruky.



Sonická zubná kefka je v prevádzke vďaka 1 kusu batérie AAA a 2 kusom hlavíc, ktoré sú súčasťou balenia. Náhradné hlavice je možné ľahko dokúpiť pod objednávacím číslom (ETA071190100).

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Zubné kefky Eta, najprezeranejšie produkty Eta alebo najlacnejšie Zubné kefky.

Reklama