Eta 0709 90000

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Zubné kefky

To pravé pre vaše zdravé zuby Revolučná technológia v starostlivosti o dentálnu hygienu. Skvelá pri prevencii aj riešení stomatologických ťažkostí. Ak máte citlivé zuby a hľadáte vhodnú variantu na ich čistenie, tak práve kefka ETA SONETIC je tá pravá. Kefka odstraňuje zubný povlak a čistí aj medzizubné ...viac

Na sklade Zobraziť cenu vrátane dopravy

Najprezeranejšie produkty v kategórií Zubné kefky

Popis

To pravé pre vaše zdravé zuby

Revolučná technológia v starostlivosti o dentálnu hygienu. Skvelá pri prevencii aj riešení stomatologických ťažkostí.

Ak máte citlivé zuby a hľadáte vhodnú variantu na ich čistenie, tak práve kefka ETA SONETIC je tá pravá. Kefka odstraňuje zubný povlak a čistí aj medzizubné priestory lepšie, než bežné manuálne kefky. Pomáha v prevencii proti zubnému kazu, zubnému kameňu, krvácavosti ďasien, zápalu ďasien, zápachu z úst a paradentóze. Má dva režimy čistenia: intenzívne a šetrné čistenie. Zdravé ďasná totiž znamenajú zdravý chrup.



Chytrá a efektívna kefka

Zubná kefka je šetrná pri čistení zubov a ďasien, vďaka technológii microBUBBLES a sonickej technológii MOVE+, kedy dokáže čistiť zuby až 22 000 pohybmi za minútu a efektívnejšie tak odstrániť zubný povlak aj baktérie. Má veľmi dlhú výdrž v závislosti od typu použitých batérií. Vydrží až 3 mesiace pri bežnom každodennom použití. Šikovný 2 minútový časovač s 30 sekundovými intervalmi rovnomerne čistí jednotlivé časti ústnej dutiny. Ideálna pre každodennú ústnu hygienu. Kefky sú vodeodolné a spadajú do skupiny IPX7.



Kompletná výbava

Pre kompletné a účinné čistenie zubov nájdete v balení dve hlavice kefiek. Jedna hlavica kefky je masážna, druhá klasická. Hlavica kefky je špeciálne navrhnutá tak, aby presne kopírovala tvar zubov a líniu ďasien. Perfektne tak odstráni všetky nečistoty. Je opatrená kvalitnými jemnými DuPont štetinami, ktoré sú citlivé ako k vášmu chrupu tak aj k ďasnám. Kefka funguje na 1 ks batérie AAA, ktorá je súčasťou balenia.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Zubné kefky Eta, najprezeranejšie produkty Eta alebo najlacnejšie Zubné kefky.

Reklama