Russell Hobbs Supreme Steam Pro 23971

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Žehličky

NAPAROVACIA ŽEHLIČKA Pokiaľ si nemôžete pomôcť a žehlenie je pre vás otrava, žehlička Supreme Steam Pro 2 600 W vám pomôže užiť si ho trochu viac. Je navrhnutá tak, aby zvládla aj veľmi nepríjemné záhyby látky. Žehlička Supreme Steam Pro má v sebe omnoho viac ako len šikovný dizajn. Jej všestrannosť ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Žehličky

Popis

NAPAROVACIA ŽEHLIČKA



Pokiaľ si nemôžete pomôcť a žehlenie je pre vás otrava, žehlička Supreme Steam Pro 2 600 W vám pomôže užiť si ho trochu viac. Je navrhnutá tak, aby zvládla aj veľmi nepríjemné záhyby látky. Žehlička Supreme Steam Pro má v sebe omnoho viac ako len šikovný dizajn.



Jej všestrannosť spočíva v tom, že po látke nielen hladko a bez zadrhávania kĺže, no môže byť použitá i vertikálne - na prádlo zavesené na vešiaku. Súčasne teda môžete žehliť partnerovu pokrčenú pracovnú košeľu a za chvíľu môžete opatrne vyrovnať dcérinu blúz vďaka funkcii naparovanie.



Z akéhokoľvek materiálu je vaše oblečenie, žehlička Supreme Steam Pro vám vždy predvedie profesionálny výkon bez akéhokoľvek poškodenia oblečenia a čo viac - nebudú vás bolieť ruky!



Nasucho / naparovanie / kropenie

Zvoľte si žehlenie nasucho, naparovanie, kropenie alebo striekanie. Žehlička Supreme Steam Pro ponúka stály výstup pary 40 g/min., parný pulz 145 g/min., zásobník na vodu, ktorý sa jednoducho plní a disponuje objemom 310 ml, aby ste vodu nemuseli tak často dopĺňať.



Vertikálne naparovanie

Výkonné vertikálne naparovanie vám umožní krásne vyžehliť vaše záclony a šaty, kým sú zavesené, bez nutnosti ich presúvať na žehliacu dosku.



Udržiavanie čistory

Funkcia samočistenie je udeálna na úsporu času a zjednodušenie údržby. Funkcie Anti-Drip a Anti-Calc navyše prispievajú k ešte väčšiemu pohodliu.



TECHNICKÉ PARAMETRE:




  • 40 g/min stály výstup pary

  • 145 g/min parný pulz

  • Funkcia Anti-drip proti odkvapkávaniu

  • Systém odvápnenie

  • Nasucho/naparovanie/kropenie/parný pulz

  • Funkcia samočistenie

  • Veľký, 310ml zásobník na vodu pre jednoduché naplnenie

  • Dĺžka kábla 2 m

  • 2 600 W

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Žehličky Russell Hobbs, najprezeranejšie produkty Russell Hobbs alebo najlacnejšie Žehličky.

Reklama