Leifheit 72578

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Žehliace dosky

Leifheit je kvalitný výrobca čistiacich prostriedkov, žehličiek a ďalších doplnkov pre čistotu vášho domova. Úplne spoľahnúť sa môžete aj na tuto žehliacu dosku Fashion M. Ponúka širokú žehliacu plochu o rozmeroch 120 x 38 centimetrov, ktorá je paropriepustná. Výška dosky je nastaviteľná v rozsahu 75 ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Žehliace dosky

Popis

Leifheit je kvalitný výrobca čistiacich prostriedkov, žehličiek a ďalších doplnkov pre čistotu vášho domova. Úplne spoľahnúť sa môžete aj na tuto žehliacu dosku Fashion M. Ponúka širokú žehliacu plochu o rozmeroch 120 x 38 centimetrov, ktorá je paropriepustná.



Výška dosky je nastaviteľná v rozsahu 75 - 88 centimetrov, teda dosť veľkom na to, aby ste sa u neho nemuseli zbytočne hrbiť a krútiť. Veľký, pevný povrch na okraji dosky je určený na žehlenie. Bezpečné vedenie napájacieho kábla zabezpečuje anténa.



Doska je vybavená vlastnou elektrickou zásuvkou a vyrobená z odolných, nehrdzavejúcich materiálov, ktoré výrobku zaistí vysokú stabilitu a spoľahlivosť. Leifheit Fashion žehliaca doska bola navrhnutá tak, aby práca s ňou bola čo najpohodlnejšia. To vám šetrí čas a zdravie, ale zároveň vám pomáha dosiahnuť dokonaleho oblečenie.



Rozmery dosky: 120 x 38 cm

Výška: 75-88 cm





Ilustračné foto

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Žehliace dosky Leifheit, najprezeranejšie produkty Leifheit alebo najlacnejšie Žehliace dosky.

Reklama