Eta Eliot 8342 90000

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Do 24 hodín Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Zastrihávače na vlasy

Nemusíte sa ponáhľať do kaderníckeho salónu, spravte si ho domaS bohatým príslušenstvom sa zastrihávač ETA Elliot postará o vaše vlasy, chĺpky a tiež o úpravu fúzov. Odnímateľná zastrihávacia hlava ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Zastrihávače na vlasy

Popis

Nemusíte sa ponáhľať do kaderníckeho salónu, spravte si ho doma

S bohatým príslušenstvom sa zastrihávač ETA Elliot postará o vaše vlasy, chĺpky a tiež o úpravu fúzov. Odnímateľná zastrihávacia hlava je opatrená veľmi kvalitnou titánovo-keramickou britvou, na ktorú jednoducho nasadíte 7 hrebeňových nadstavcov, alebo ju môžete použiť samostatne s nastaviteľnou dĺžkou strihu 0,8/ 1,5/ 2,2/ 2,8 mm.


Pomocou 6 hrebeňových nadstavcov, ktoré ľahko vymeníte a nasadíte, možno upraviť dĺžku vlasov na 4-6 mm, 7-9 mm, 10-12 mm, 16-18 mm, 22-24 mm, 28-30 mm a tiež môžete využiť nadstavce na prestrihávanie.

Sieťová aj batériová prevádzka

So zastrihávačom ETA Elliot môžete pracovať aj bez prívodného kábla. Maximálna doba použitia bez káblu je až 40 minút a preto je tento zastrihávač ideálny na cestovanie. Súčasťou balenia je aj cestovné puzdro. Strojček nabijete už za 1,5 hodiny. Strojček môžete použiť aj s prívodným káblom, disponuje kvalitnou Li-ion batériou 3,2 V.

Prehľadné a ľahké ovládanie

Strojček ETA je vybavený LED displejom a ukazovateľom aktuálnej úrovne nabitia batérie. Oceníte tiež bezpečnostnú funkciu zámku ovládacieho tlačidla, ktoré zabráni nechcenému vypnutiu prístroja počas zastrihávania. Moderný a elegantný design zastrihávača ETA Eliot v čiernom prevedení je nevyhnutným pomocníkom pri úprave vlasov, či chĺpkov.

Súčasťou balenia je bohaté príslušenstvo

V balení nájdete hrebeň, kadernícky strihací plášť, čistiaci štetec, olej k premazávaniu čepele a cestovné puzdro.

Reklama

Reklama