Fiskars Nožnice záhradné univerzálne predĺžené 115390

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Záhradné nožnice

FISKARS nožnice záhradné univerzálne predĺžené 232 cm UP84 115390 Fiskars kvalitné náradie s dlhoročnou zárukou Univerzálne záhradné teleskopické nožnice sú nový viacúčelový nástroj pre strihanie vetiev s vynikajúcim dosahom do koruny stromov a hustého krovia. Môžete s nimi strihať nad hlavou bez použitia ...viac

Na sklade Zobraziť cenu vrátane dopravy

Najprezeranejšie produkty v kategórií Záhradné nožnice

Popis

FISKARS nožnice záhradné univerzálne predĺžené 232 cm UP84 115390



Fiskars kvalitné náradie s dlhoročnou zárukou

Univerzálne záhradné teleskopické nožnice sú nový viacúčelový nástroj pre strihanie vetiev s vynikajúcim dosahom do koruny stromov a hustého krovia. Môžete s nimi strihať nad hlavou bez použitia rebríka alebo na úrovni krajiny bez ohýbania chrbta alebo práce v kľaku. Veľkú strihaciu silu vyviniete púhym posunom oranžovej rukoväte alebo zatiahnete za oranžovú guličku, keď striháte v maximálnej výške. Ak potrebujete dosiahnuť na ešte vyššiu konáre, skúste teleskopickú verziu nožníc. Nastaviteľná strihacia hlava a perfektný strihací mechanizmus prináša rýchle, jednoduché a bezpečné strihanie.



Vrchná pohyblivá čepeľ vyrobené zo špeciálnej ocele CrMoV a je potiahnuté klznou vrstvou PTFE. Spodná čepeľ je z kalenej nehrdzavejúcej švédskej ocele a vďaka svojmu vybrúsení do tvaru háku, pevne drží vetvu pri strihaní.



Fiskars kvalitné náradie s dlhoročnou zárukou FISKARS 115390 - Nožnice záhradné do výšok, predĺžené

Dosah strihania cez 4 m



K nožniciam sa môže pripojiť jeden predlžovací nadstavec 110460



Nastaviteľná strihacia hlava



Parametre:

Dĺžka: 2320 mm

Hmotnosť: 1150 g

Max.střihaný priemer 32 mm



Ilustračné foto

Reklama

Reklama