Sapho Claudia 70113730

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Záchodové dosky

CLAUDIA WC sedátko soft close pre závesné WC RIMLESS, biela Pomaly sklápací systém SOFT CLOSE a Easy take systém (ľahké vybratie a spätné upevnenie sedadla). Sedadlo vyberiete zdvihnutím sedátka s vekom do kolmej (zvislej) polohy k WC mise a vysunutím zvisle hore z čapov pántov. WC je u tejto série ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Záchodové dosky

Popis

CLAUDIA WC sedátko soft close pre závesné WC RIMLESS, biela



Pomaly sklápací systém SOFT CLOSE a Easy take systém (ľahké vybratie a spätné upevnenie sedadla). Sedadlo vyberiete zdvihnutím sedátka s vekom do kolmej (zvislej) polohy k WC mise a vysunutím zvisle hore z čapov pántov.



WC je u tejto série vybavené novou technológiou splachovanie RIMLESS - nemá "klasický" splachovacie okruh. Oplachovací voda vyteká rozdeľovačom vody iba zo zadnej časti WC misy a vďaka špeciálnemu tvaru keramiky dokonale opláchne vnútorný priestor. Hladký povrch bez dutín a záhybov pod okrajom keramiky zaručuje ľahšiu údržbu a vysoký hygienický štandard. Preto nájde využitie nielen v privátnych kúpeľniach, ale aj vo verejnom sektore (nemocnice, úrady a pod.). Vďaka špeciálnemu systému uchytenia cez otvory pre pripevnenie WC sedátka nemá povrch keramiky jediný rušivý výstupok a tým vytvára čistý a hladký dizajn.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Záchodové dosky Sapho, najprezeranejšie produkty Sapho alebo najlacnejšie Záchodové dosky.

Reklama