Sapho Basic 71122340

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie WC, záchody

SAPHO BASIC WC misa kombi s integrovanou bidetovou spŕškou, spodný / zadný odpad 71122340 POZOR! Uvedená cena je len za WC misu. Wc misa s integrovaným bidetom (2v1) - v zadnej časti horného okraja wc misy je inštalovaná nastaviteľná bidetová tryska. Toto riešenie je vhodné pre všetkých, ktorí nemajú ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií WC, záchody

Popis

SAPHO BASIC WC misa kombi s integrovanou bidetovou spŕškou, spodný / zadný odpad 71122340



POZOR!

Uvedená cena je len za WC misu.



Wc misa s integrovaným bidetom (2v1) - v zadnej časti horného okraja wc misy je inštalovaná nastaviteľná bidetová tryska. Toto riešenie je vhodné pre všetkých, ktorí nemajú dostatok miesta pre umiestnenie bidetu alebo nechcú použiť samostatnú bidetovú spŕšku. Ďalším dôležitým dôvodom pre kúpu tohto výrobku je zdravotné hľadisko (vhodné pre osoby so zníženou pohyblivosťou alebo telesne postihnutých, prevencia hemoroidov, zvýšená intímna hygiena). Wc kombi s bidetovou spŕškou má jednoduchú montáž, jednoduchú údržbu (bez akejkoľvek elektroniky) a v neposlednom rade aj cenu porovnateľnú s klasickými wc kombi na trhu.



POZOR: Nutné dokúpiť nádržku, splachovací mechanizmus a wc sedátko.



Možnosti inštalácie:

Napojenie bidetové trysky na studenú vodu je možné dvoma spôsobmi:

- Pomocou 2 samostatných rohových ventilov (vyžaduje stavebné úpravy)

- Miesto súčasného rohového ventilu použijeme T-kus (2x vnútorný 1/2 "x vonkajší 1/2"), na ktorý namontujeme 2 rohové ventily. Napúšťanie nádržky a bidetovú spŕšku pripojíme flexi hadičkami (bez stavebných úprav).



Napojenie bidetové spršky na teplú vodu je možné vykonať pomocou podomietkovej batérie a vyústenie, ktoré sa umiestnia do blízkosti toalety.

Podomietkové vyústenie a spŕška sa prepojí flexi hadičkou a pomocou batérie sa reguluje teplota a tlak vody v bidetové spŕške.



ilustračné foto

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie WC, záchody Sapho, najprezeranejšie produkty Sapho alebo najlacnejšie WC, záchody.

Reklama