Beko OIM 39600 XP

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Vstavané rúry na pečenie

VSTAVANÁ, RÚ,RA . + 5 ROČNÁ, ZÁ,RUKA . AKCIA PLATÍ, OD 1.4.2014 DO 30.6.2014 . Pre uplatnenie 5 ročnej zá,ruky je potrebné, sa zaregistrovať na , . http://www.bekosk.sk/zaruka-5-let#.Ud6BUDvwnj4 . STRUČNÝ, POPIS: . 75 litrov, pyrolitická,, elektronická,, ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Vstavané rúry na pečenie

Popis

VSTAVANÁ, RÚ,RA . + 5 ROČNÁ, ZÁ,RUKA . AKCIA PLATÍ, OD 1.4.2014 DO 30.6.2014 . Pre uplatnenie 5 ročnej zá,ruky je potrebné, sa zaregistrovať na , . http://www.bekosk.sk/zaruka-5-let#.Ud6BUDvwnj4 . STRUČNÝ, POPIS: . 75 litrov, pyrolitická,, elektronická,, animovaný, displej,  ,chladiaci ventilá,tor, nerezová, (bez otlačkov), 4-ité, sklo dvierok, ,EKO pyro program, soft zatvá,ranie dvierok, 2-itý, teleskop . PARAMETRE: . Energetická, trieda: A - 20 % . Typ rú,ry: Multifunkčná, . Farba: Nerez . Farba panelu: Čierna . Ovlá,danie: Dotykové, . Displej: Á,no . Programy pre čistenie: Pyrolý,za, pyrolý,za Eco . Objem rú,ry (l): 75 . VÝ,BAVA: . Teleskopický, vý,suv: Á,no . Celosklenené, vnú,torné, dvere: Á,no . Počet skiel dvierok: 4 . Horú,ci vzduch: Á,no . Gril: Á,no . Zapustené, grilovať teleso: Nie . Otočný, ražeň: Nie . Ochladzovací, ventilá,tor: Á,no . Svetlo spí,nané, otvorení,m dverí,: Á,no . Protizá,pachový, filter: Á,no . PROGRAMY A FUNKCIE: . Počet programov: 14 . Statické, pečenie . Statické, pečenie s ventilá,torom . Teplovzduch . 3D pečenie . Pizza . Gril + ventilá,tor . Gril . Ní,zkoteplotné, gril . Dolný, ohrev . Udržiavanie teploty . Rozmrazovanie . Pomalé, pečenie . ROZMERY: . Vý,&scaron,ka (cm): 59 . &Scaron,í,rka (cm): 59 . Hĺbka (cm): 56 . &Scaron,PECIÁ,LNE FUNKCIE: . Čistenie pyrolí,zou: Tento postup odstrá,ni v&scaron,etky nečistoty, ktoré, sa hromadia v rú,re. Pyrolytické, rú,ry značky Beko vá,m pomô,žu pri čistení, ťažko prí,stupný,ch častí, vo vnú,tri rú,ry. Počas 120 minú,t čistenia sa vnú,tro rú,ry zahreje na 500 °,C. V&scaron,etko, čo musí,te urobiť, je vlhkou handrou bez čistiacich prostriedkov odstrá,niť zvy&scaron,ky. Pri menej znečistení, rú,ry mô,žete použiť 90-minú,tový, pyrolitický, proces, pri ktorom mô,žete u&scaron,etriť 25 percent energie. . Studené, dvierka: , &Scaron,tyri vrstvy sklenený,ch dverí, zabezpečia, aby teplota dverí, rú,ry počas pyrolí,zy nebola vy&scaron,&scaron,ia ako 70 °,C. Pri normá,lnom pečení, teplota dverí, neprekročí, 50 °,C. . Rozmrazovanie: Využí,vanie nú,tenej cirkulá,cie vzduchu taktiež umožňuje rý,chle rozmrazenie mrazený,ch potraví,n počas niekoľký,ch minú,t! . Tradičné, pečenie: Horné, a dolné, vyhrievacie teleso pracuje v rovnakom čase . To je ideá,lne pre pečenie kolá,čov, mä,sa a v&scaron,etký,ch pokrmov, ak chcete zí,skať chrumkavú, kô,rku. . Pečenie pomocou ventilá,tora (statické, pečenie a ventilá,tora):  ,Generovné, teplo vytvá,ra horný, a spodný, ohrev, ventilá,tor rovnomerne rozloží, teplo po celej rú,re. Tý,m je zaistené, rovnomerné, pečenie v krá,tkom čase. . Udržiavanie teploty:  ,Udržuje teplo jedla alebo umožňuje vykurovanie sú,prav pred podá,vaní,m. Teplota mô,že byť v intervale od 40 °,C a 100 °,C. . Mä,kké, zatvá,ranie dverí,: Hladké, a mä,kké, zatvá,ranie. . Rý,chle otepľovanie:  ,Pre rý,chle predhriatie sa aktivujú, v&scaron,etký,ch prvky otepľovania. Pečiace teplo je rý,chlej&scaron,ie o 35% než pri &scaron,tandardnej funkcii. Keď rú,ra dosiahne požadovanú, teplotu, prepne sa automaticky do vý,chodzieho režimu. . 3D pečenie : ,Nová, generá,cia pečenia, ktorá, aktivuje v&scaron,etky vykurovacie telesá, a ventilá,tor pre viacrozmernú, distribú,ciu tepla. Dokonca až tri rô,zne pokrmy mô,žete pripraviť naraz bez mie&scaron,ania chutí, a vô,ní,. . Gril:  ,Ideá,lny pre grilovanie mä,sa, klobá,s, toastov alebo rý,b. . Pomalé, praženie:  ,Je určený, pre pečenie pokrmov, ktoré, vyžadujú, viac času. Tá,to funkcia spomaľuje proces pre zachovanie &scaron,ťavy, chuti a v&scaron,etký,ch živí,n. Na konci pomocou pomalé,ho praženia tiež vytvorí, chrumkavú, kô,rku. . Pečenie pizze: Z aisťuje najvhodnej&scaron,ie podmienky pre pizzu.

Reklama

Reklama