Walmark Marťankovia Gummi s Echinaceou 50tbl

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Vitamíny a minerály

Marťankovia® Gummi s echinaceou sú chutní želatínoví Marťankovia. Obsahujú extrakt z tradične používanej byliny Echinacea purpurea (echinacea purpurová). Marťankovia® Gummi s echinaceou sú k dispozícii v mixe štyroch ovocných príchutí (jahoda, pomaranč, čerešňa a citrón) a obsahujú len prírodné farbivá. Obsahujú ...viac

Na sklade Zobraziť cenu vrátane dopravy

Najprezeranejšie produkty v kategórií Vitamíny a minerály

Popis

Marťankovia® Gummi s echinaceou sú chutní želatínoví Marťankovia. Obsahujú extrakt z tradične používanej byliny Echinacea purpurea (echinacea purpurová). Marťankovia® Gummi s echinaceou sú k dispozícii v mixe štyroch ovocných príchutí (jahoda, pomaranč, čerešňa a citrón) a obsahujú len prírodné farbivá.
Obsahujú tiež vitamín C a zinok, ktoré pomáhajú podporovať zdravý imunitný systém.
Účinky:
• vitamín C a zinok na posilnenie imunity organizmu
• vitamín D, Vitamín C na podporu fyziologického rastu a vitality Spôsob použitiaVýživový doplnok sa má užívať v množstve 2 želatínové tablety denne.
Upozornenie: Nie je vhodný pre deti do 3 rokov. Nesmie sa používať ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte ustanovenú dennú dávku. Skladujte mimo dosahu detí, v suchu a tme, pri teplote do 25°C. Chráňte pred slnečným žiarením. Používame len prírodné farbivá, prípadná zmena farby tablety neovplyvňuje kvalitu prípravku.

Reklama

Reklama