Trust Hub Trust Halyx Fast USB-C 24191

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie USB huby

Trust Halyx Fast USB-C Pokiaľ premýšľate nad kúpou šikovného a cenovo dostupného rozbočovača, ktorý vám umožní rozšíriť arzenál USB portov a súčasne cez tieto porty prenášať dáta naozaj bleskovou rýchlosťou, neváhajte a siahnite po USB hube Trust Halyx Fast USB-C. Už na prvý pohľad vám doslova vyrazí ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií USB huby

Popis

Trust Halyx Fast USB-C


Pokiaľ premýšľate nad kúpou šikovného a cenovo dostupného rozbočovača, ktorý vám umožní rozšíriť arzenál USB portov a súčasne cez tieto porty prenášať dáta naozaj bleskovou rýchlosťou, neváhajte a siahnite po USB hube Trust Halyx Fast USB-C. Už na prvý pohľad vám doslova vyrazí dych minimalistické a elegantné vyhotovenie, ktoré sa bude náramne vynímať nielen u vás doma, ale aj na stole vo vašej moderne zariadenej kancelárie. Zariadenie sa pýši kompaktnými rozmermi 2,9 × 11,4 × 1 cm a extra ľahkou hliníkovou konštrukciou s hmotnosťou 46 g, vďaka čomu ho môžete kedykoľvek zbaliť do kabelky či tašky s cieľom vyraziť na cesty.


Úctyhodná prenosová rýchlosť


Potom, čo hub prostredníctvom 15 cm USB-C kábla prepojíte s vašim notebookom či iným primárnym zariadením, získate plne k dispozícii trojicu portov s vysokorýchlostným rozhraním USB 3.0. K týmto portom potom bez problémov pripojíte napríklad 3 rôzne externé pevné disky, na ktoré budete môcť zálohovať objemné súbory s prenosovou rýchlosťou až 5 Gb/s.






Kľúčové vlastnosti:


  • Trojica portov USB 3.0 pre možnosť pripojiť k notebooku až 3 externé pevné disky či iné zariadenia
  • Bleskové zálohovanie objemných súborov zásluhou prenosovej rýchlosti až 5 Gb/s
  • Hliníkové vyhotovenie s rozmermi 2,9 × 11,4 × 1 cm a hmotnosťou 46 g zaručí odolnosť a ľahkú prenosnosť
  • O jednoduché a rýchle prenášanie súborov z fotoaparátov či kamier sa postará čítačka microSD, SD, SDHC a SDXC kariet
  • Kompatibilita s operačnými systémami macOS, Windows a Chrome OS zaručí širokú mieru využitia
  • Stabilné prepojenie USB hubu a vášho primárneho zariadenia zásluhou USB-C kábla s dĺžkou 15 cm


Vďaka hliníkovej konštrukcii s rozmermi 2,9 × 11,4 × 1 cm sa USB hub hravo zmestí do kabelky či inej príručnej batožiny.


Rozumie si s mnohými zariadeniami


USB hub si perfektne rozumie nielen s konzolami PS5, PS4, Xbox One alebo Xbox Series X, ale aj s rôznorodými zariadeniami, ktoré disponujú operačným systém macOS, Windows či Chrome OS.






Verný pomocník každého fotografa


USB hub v sebe ukrýva praktickú čítačku microSD, SD, SDHC a SDXC kariet s prenosovou rýchlosťou až 104 MB/s – iste tak vytrhne tŕň z päty všetkým zapáleným fotografom aj kameramanom, ktorí premýšľajú, ako svoje originálne zábery či zábery bez zdĺhavého čakania preniesť do notebooku alebo iného zariadenia.


Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie USB huby Trust, najprezeranejšie produkty Trust alebo najlacnejšie USB huby.

Reklama