Manhattan 161541

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie USB huby

Dámsky kožený opasok z hovädzej kože v zaujímavom farebenom prevedení. Ideálny doplnok k viacerým outfitom. Koža je prírodný materiál, ktorý vám pri správnom užívaní bude slúžiť dlhé roky. Šírka opasku je 2,8 mm. Dĺžku opasku si je možné pomerne jednoducho upraviť aj doma.  Pri každom koženom opasku ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií USB huby

Popis

Dámsky kožený opasok z hovädzej kože v zaujímavom farebenom prevedení. Ideálny doplnok k viacerým outfitom. Koža je prírodný materiál, ktorý vám pri správnom užívaní bude slúžiť dlhé roky. Šírka opasku je 2,8 mm. Dĺžku opasku si je možné pomerne jednoducho upraviť aj doma. 

Pri každom koženom opasku máme číselný údaj uvedený v centimetroch. Tento číselný údaj neoznačuje celkovú dĺžku opasku. Je to údaj, ktorý uvádza dĺžku opasku od pracky po strednú dierku, spravidla druhú dierku opasku. Opasok označený ako „90“ má celkovú dĺžku cca 105 cm a je ideálny pre osoby, ktorý obvod pásu je 90 cm, atď. Na určenie najpresnejšej miery opasku vám postačí obyčajný krajčírsky meter. Oblečte si nohavice, do ktorých budete opasok najčastejšie používať. Do pútok navlečte krajčírsky meter,tak ako by to bol opasok. Ak ste namerali napríklad 83 cm, odporúčame vám objednať si opasok veľkosti „85“.

Ak sa rozhodujete medzi dvomi veľkosťami, vyberte si radšej väčší.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie USB huby Manhattan, najprezeranejšie produkty Manhattan alebo najlacnejšie USB huby.

Reklama