Eta Titanium Plus 6968 90010

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Univerzálne panvice

Panvica vysoká Každodenné varenie môže byť aj zábavou, pokiaľ máte skutočne kvalitný riad. ETA má pre vás panvicu s nepriľnavým povrchom, ktorá sa vďaka svojmu elegantnému a modernému dizajnu hodí do každej kuchyne. V panvici môžete variť, dusiť, piecť, zapekať a udržovať pokrmy v teplom stave. Moderná ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Univerzálne panvice

Popis

Panvica vysoká

Každodenné varenie môže byť aj zábavou, pokiaľ máte skutočne kvalitný riad. ETA má pre vás panvicu s nepriľnavým povrchom, ktorá sa vďaka svojmu elegantnému a modernému dizajnu hodí do každej kuchyne. V panvici môžete variť, dusiť, piecť, zapekať a udržovať pokrmy v teplom stave.



Moderná a elegantná

Značka ETA ponúka moderný a elegantný dizajn panvice s vysoko kvalitným nepriľnavým povrchom (Granit) hodiaci sa do každej kuchyne. Panvica má rozmer 280 x 70 mm, objem 3,8 l a hmotnosť 2 kg.



Vysoká panvica je profesionálna kvalita na použitie v domácnosti

Nakoľko je proces ohrevu a varenia rýchlejší než u obyčajnej panvice, ušetríte až 50 % času a spotrebovanej energie. Príprava pokrmov je rýchlejšia, ľahšia a pohodlnejšia aj pri každodennom používaní bez ohľadu na to, či používate ako zdroj ohrevu plyn, halogén, sklokeramiku alebo elektriku. Panvica má kvalitný granitový nepriľnavý povrch, ktorý je ľahko umývateľný. Je možné ju umývať aj v umývačke riadu.



Bezpečnosť nadovšetko

Tepelne odolná rukoväť do 220 °C vám zaistí ľahkú manipuláciu s panvicou pri varení. Naviac je možné panvicu vďaka pripravenému otvoru zavesiť.



ETA na tento produkt poskytuje predĺženú záruku 10 rokov na rovnosť dna.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Univerzálne panvice Eta, najprezeranejšie produkty Eta alebo najlacnejšie Univerzálne panvice.

Reklama