Eta Titanium Plus 6960 90010

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Univerzálne panvice

Štvorcová panvica s pokrievkou Varíte radi? Chýba vám skutočne kvalitný riad? Prinášame pre vás štvorcovú panvicu v modernom elegantnom dizajne s nepriľnavým povrchom, vďaka ktorému sa jedlo neprichytáva a panvica sa lepšie čistí. V nádobe môžete variť, dusiť, piecť, zapekať a udržovať pokrmy v teplom ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Univerzálne panvice

Popis

Štvorcová panvica s pokrievkou

Varíte radi? Chýba vám skutočne kvalitný riad? Prinášame pre vás štvorcovú panvicu v modernom elegantnom dizajne s nepriľnavým povrchom, vďaka ktorému sa jedlo neprichytáva a panvica sa lepšie čistí. V nádobe môžete variť, dusiť, piecť, zapekať a udržovať pokrmy v teplom stave. Variť s ňou môžete na zdroji ohrevu ako je plyn, elektrika, sklokeramika a halogén.



Pretože na kvalite záleží

Štvorcová panvica s nepriľnavým povrchom (Granit) o objeme 4,3 l, rozmeroch 280 x 280 x 80 mm a hmotnosti 3,1 kg, je profesionálnou kvalitou na použitie v domácnosti. Tepelne odizolované držadlá umožňujú bezpečnú obsluhu a ľahkú manipuláciu pri premiestňovaní z miesta na miesto.



Možnosť varenia aj v rúre

Nádobu vrátane pokrievky je možné používať aj v rúre a to až do 220 °C. Povrch tejto panvice je prispôsobený každodennému používaniu v kuchyni na pohodlné a rýchle varenie. Poteší vás aj ľahko umývateľný povrch. Pekáč môžete aj s pokrievkou umývať v umývačke riadu.



Medzi výhody pekáča patrí až 50% úspora času a energie (nespotrebujete toľko energie ako je plyn, elektrika atď.), dlhá životnosť a predĺžená záruka 10 rokov na rovnosť dna.



Sklenená pokrievka

Súčasťou balenia je tiež sklenená pokrievka zaisťujúca mierny pretlak pary v nádobe na rýchle a zdravé varenie.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Univerzálne panvice Eta, najprezeranejšie produkty Eta alebo najlacnejšie Univerzálne panvice.

Reklama