Eta Titanium Plus 6958 90010

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Univerzálne panvice

Panvica vysoká Panvica je neoddeliteľnou súčasťou každej domácnosti, či už na prípravu miešaných vajec, palaciniek a pod. Dôležité je však mať panvicu, ktorá je skutočne kvalitná. Moderná a elegantná Značka ETA ponúka moderný a elegantný dizajn panvice s vysoko kvalitným nepriľnavým povrchom (Granit) ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Univerzálne panvice

Popis

Panvica vysoká

Panvica je neoddeliteľnou súčasťou každej domácnosti, či už na prípravu miešaných vajec, palaciniek a pod. Dôležité je však mať panvicu, ktorá je skutočne kvalitná.



Moderná a elegantná

Značka ETA ponúka moderný a elegantný dizajn panvice s vysoko kvalitným nepriľnavým povrchom (Granit) hodiacim sa do každej kuchyne. Panvica váži 2 kg a má rozmer 280 x 70 mm.



Zdravé varenie ako trend súčasnosti

Panvica je vysoká a preto je ideálna napríklad na restovanie šampiňónov či prípravu najrôznejších steakov a ďalších pokrmov, ktoré si vďaka jedinečnej povrchovej úprave panvice môžete pripraviť bez nutnosti použitia tuku. Vďaka jedinečnej povrchovej úprave panvica neabsorbuje pachy, či už sa rozhodnete na panvici variť, smažiť, restovať, dusiť, zapekať alebo udržovať pokrmy v teplom stave.



Vysoká panvica je profesionálna kvalita na použitie v domácnosti

Nakoľko je proces ohrevu a varenia rýchlejší ako u obyčajnej panvice, ušetríte až 50 % času a spotrebovanej energie. Príprava pokrmov je rýchlejšia, jednoduchšia a pohodlnejšia aj pri každodennom používaní bez ohľadu na to, či používate ako zdroj ohrevu plyn, halogén, sklokeramiku, elektriku alebo indukciu.



Údržba

Panvicu stačí jemne utrieť vlhkou handričkou alebo ju môžete dať do umývačky riadu. Tepelne odolná rukoväť vám zaistí ľahkú manipuláciu s panvicou pri varení. Naviac je možné panvicu vďaka pripravenému otvoru zavesiť.



ETA na tento produkt poskytuje predĺženú záruku 10 rokov na rovnosť dna. Predĺženú záruku si registrujte TU .

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Univerzálne panvice Eta, najprezeranejšie produkty Eta alebo najlacnejšie Univerzálne panvice.

Reklama