Eta Titanium Plus 6950 90010

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Univerzálne panvice

Pekáč s pokrievkou Varíte radi, ale nebaví vás nekvalitný riad? S tým je koniec. ETA prináša titánový riad v modernom a elegantnom dizajne vhodnom do každej kuchyne. Jedinečná povrchová úprava zaisťuje, že pekáč neabsorbuje žiadne pachy. V titánovej nádobe môžete variť, dusiť, piecť, zapekať a udržovať ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Univerzálne panvice

Popis

Pekáč s pokrievkou

Varíte radi, ale nebaví vás nekvalitný riad? S tým je koniec. ETA prináša titánový riad v modernom a elegantnom dizajne vhodnom do každej kuchyne. Jedinečná povrchová úprava zaisťuje, že pekáč neabsorbuje žiadne pachy. V titánovej nádobe môžete variť, dusiť, piecť, zapekať a udržovať pokrmy v teplom stave.



Pretože na kvalite záleží

Pekáč s nepriľnavým povrchom (Granit) o objeme 4,3 l, rozmeroch 280 x 280 x 80 mm a hmotnosťou 3,1 kg, je profesionálna kvalita na použitie v domácnosti. Tepelne odizolované držadlá umožňujú bezpečnú obsluhu a ľahkú manipuláciu pri premiestňovaní z miesta na miesto.



Použitie v rúre a v umývačke riadu

Nádobu vrátane pokrievky je možné používať aj v rúre a to do 220 °C, kde aj naďalej prebieha zdravá príprava potravín bez nutnosti využitia akýchkoľvek tukov. Povrch titánového riadu je prispôsobený každodennému používaniu v kuchyni na pohodlné a rýchle varenie. Vďaka tomuto povrchu je pekáč ľahko umývateľný s možnosťou umývania v umývačke riadu.



Medzi výhody titánového pekáča patrí až 50% úspora času a energie (nespotrebujete toľko energie ako je plyn, elektrika atď.), dlhá životnosť a predĺžená záruka 10 rokov na rovnosť dna. Predĺženú záruku si registrujte TU .



Akýkoľvek zdroj ohrevu

Variť s ním môžete na akomkoľvek zdroji ohrevu ako je indukčná doska, plyn, elektrika, sklokeramické dosky a halogén.



Sklenená pokrievka

Súčasťou balenia je tiež sklenená pokrievka zaisťujúca mierny pretlak pary v nádobe na rýchle a zdravé varenie.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Univerzálne panvice Eta, najprezeranejšie produkty Eta alebo najlacnejšie Univerzálne panvice.

Reklama