Eta Fortelo 3400 90000

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Tyčové vysávače

 Vysávajte s radosťouPotrpíte si na denne čistých podlahách? S veľmi výkonným tyčovým vysávačom Fotelo vám to pôjde samo a ešte vás to bude aj baviť. Tyčový vysávač Fortelo sa postará o uprataný ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Tyčové vysávače

Popis

 

Vysávajte s radosťou

Potrpíte si na denne čistých podlahách? S veľmi výkonným tyčovým vysávačom Fotelo vám to pôjde samo a ešte vás to bude aj baviť. Tyčový vysávač Fortelo sa postará o uprataný domov a to bez ťahania ťažkých vysávačov a bez neustáleho prepojovania napájacieho káblu z jednej zásuvky do druhej. Tyčový vysávač Fortelo máte vždy po ruke, stačí ho iba uchopiť za ergonomicky tvarovanú rukoväť a môžete vysávať.


Svojím výkonom vás nesklame

Tyčový vysávač Fortelo sa môže pýšiť veľmi výkonným motorom (150 W) v kategórii akumulátorových vysávačov. Disponuje 2 úrovňami sacieho výkonu: SILENT mode a maximálnym sacím výkonom. Vysávač má účinný cyklónový filtračný systém. Objem prachovej nádoby je 1 l.


Voľnosť pohybu a jednoduchosť ovládania

Pri práci nie ste limitovaný žiadnou dĺžkou napájacieho káblu, pretože tyčový vysávač je poháňaný výkonným Li-Ion akumulátorom 40 V, ktorý možno ľahko vytiahnuť a vymeniť. Jedná sa o akumulátor, ktorý sa nabíja po dobu 5 hodín a zaistí vám extra dlhú prevádzku, a to až 90 minút vysávania. Prevádzka a nabíjanie tyčového vysávače vám zobrazuje svetelná signalizácia. Dobíjacia základňa slúži nielen k jednoduchému nabíjaniu, ale aj k praktickému uskladneniu tyčového vysávača. Pre lepšiu viditeľnosť vysávacích plôch slúži dostupné svetelné LED diódy.


ETA na tento produkt poskytuje predĺženú záruku 5 rokov na motor. Predĺženú záruku si registrujte TU .

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Tyčové vysávače Eta, najprezeranejšie produkty Eta alebo najlacnejšie Tyčové vysávače.

Reklama