Eta 1089 90010

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Ručné mixéry

Ručný šľahač ETA 1089.90010 ETA Cuore je ručný mixér a šľahač v atraktívnej farbe, ktorý sa postará, aby vám slúžil pohotovo a pohodlne. Veľmi dobre sa drží v ruke vďaka ergonomickej rukoväti, samotnú prácu potom zjednodušuje možnosť voľby medzi štyrmi rýchlosťami a pulzným režimom, ktorý okamžite ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Ručné mixéry

Popis

Ručný šľahač ETA 1089.90010

ETA Cuore je ručný mixér a šľahač v atraktívnej farbe, ktorý sa postará, aby vám slúžil pohotovo a pohodlne.
Veľmi dobre sa drží v ruke vďaka ergonomickej rukoväti, samotnú prácu potom zjednodušuje možnosť voľby medzi štyrmi rýchlosťami a pulzným režimom, ktorý okamžite spustí maximálne otáčky.
Vzhľadom na to, že niekedy nemáte v kuchyni voľné obidve ruky, vyplatia sa aj také maličkosti, ako je uvoľnenie pracovných nástrojov jedným tlačidlom. Šľahacie metly tak môžete behom pár sekúnd prehodiť za miesiace háky a z nich prejsť bleskurýchlo k nerezovému tyčovému mixéru.
Príprava koktailov, snehu z bielkov, šľahačky, ciest aj mixovaných surovín bude hračkou. Súčasťou balenia je aj praktický držiak, do ktorého naskladáte všetko príslušenstvo. Pri ukladaní mixéra ETA Cuore 1089 90010 si potom všimnete drobného, ale praktického detailu, že vývodka prívodného kábla je výkyvná, aby sa zaťažením a ohýbaním nezlomila.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Ručné mixéry Eta, najprezeranejšie produkty Eta alebo najlacnejšie Ručné mixéry.

Reklama