Lynx Challenger 10462978

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Do 3 dní Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Stolné počítače

Lynx Challenger (10462978), čierna Herný počítač Lynx Challenger (10462978) si vás získa hneď na prvý pohľad. Je totiž vyhotovený v originálnom gamingovom dizajne s čiastočne presklenou skriňou, ktorá necháva nahliadnuť do jeho útrob. Tam pritom nájdete vyspelé komponenty, ktoré vám otvoria bránu aj ...viac

Na sklade Zobraziť cenu vrátane dopravy

Najprezeranejšie produkty v kategórií Stolné počítače

Popis

Lynx Challenger Lynx Challenger (10462978), čierna


Herný počítač Lynx Challenger (10462978) si vás získa hneď na prvý pohľad. Je totiž vyhotovený v originálnom gamingovom dizajne s čiastočne presklenou skriňou, ktorá necháva nahliadnuť do jeho útrob. Tam pritom nájdete vyspelé komponenty, ktoré vám otvoria bránu aj k hardvérovo náročnejším herným titulom, takže môžete zažiť zábavu presne podľa svojich predstáv – či už dávate prednosť strieľačkám, stratégiám, alebo športovým hrám, čakajú vás virtuálne zážitky, od ktorých sa nebudete chcieť odtrhnúť.


Srdcom tohto herného PC je šesťjadrový procesor Intel Core i5-12400F, ktorý zvláda pracovať až na frekvencii 4,4 GHz. Operačná pamäť 16 GB RAM je potom zárukou bezproblémového multitaskingu. A aby toho nebolo málo, výkon počítača ešte vylepšuje ultrarýchle SSD úložisko, ktoré navyše ponúka aj veľa priestoru na dáta – hier, filmov aj pracovných súborov sa vám naň zmestí až 1 024 GB (1 TB). Ako softvérový základ pritom tento prístroj využíva moderný operačný systém Windows 11 Home.





Kľúčové vlastnosti:


  • Parádny výkon vďaka 6-jadrovému procesoru Intel Core i5-12400F
  • Operačná pamäť 16 GB RAM a rýchle SSD úložisko s nadštandardnou kapacitou 1 TB
  • Dedikovaná grafika NVIDIA GeForce RTX 3060 s 12 GB vlastnej pamäte
  • Bohatá konektorová výbava (vr. rozhranie DisplayPort, HDMI či LAN)
  • Moderný operačný systém Windows 11 Home
  • Atraktívny herný dizajn s čiastočne preskleným šasi


Vyrazte neohrozene za virtuálnymi dobrodružstvami.

Lynx Challenger


Vychutnajte si modernú grafiku


Aby ste si naplno užili špičkovú grafiku moderných hier, disponuje tento počítač dedikovanou grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 3060. Tá má pritom k dispozícii neuveriteľných 12 GB vlastnej pamäte, a tak si môžete na plné detaily zahrať aj aktuálne herné hity.







Pripojte ďalšie prístroje


Tento herný počítač môžete bez problémov spojiť s celým radom periférií a príslušenstva. Lynx Challenger totiž ponúka pestrú konektorovú výbavu, v ktorej nechýba rozhranie HDMI a DisplayPort na pripojenie monitora ani dostatok potrebných USB portov. Samozrejmosťou je potom aj prítomnosť prípojky RJ45 (LAN), ktorá vám poslúži na pripojenie počítača k sieti.


Lynx Challenger

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Stolné počítače Lynx, najprezeranejšie produkty Lynx alebo najlacnejšie Stolné počítače.

Reklama