Lynx Challenger 10462940

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Do 10 dní Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Stolné počítače

Lynx Challenger 10400F Stolný počítač Lynx Challenger sa stane ozdobou vášho stola. Skvele sa hodí pre milovníkov počítačových hier, avšak svojim výkonom nesklame ani tých, ktorí vyžadujú plynulý a bleskovo rýchly chod pri multitaskingu či práci v náročných grafických programoch. Počítač v sebe ukrýva ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Stolné počítače

Popis

Lynx Challenger 10400F


Stolný počítač Lynx Challenger sa stane ozdobou vášho stola. Skvele sa hodí pre milovníkov počítačových hier, avšak svojim výkonom nesklame ani tých, ktorí vyžadujú plynulý a bleskovo rýchly chod pri multitaskingu či práci v náročných grafických programoch. Počítač v sebe ukrýva šesťjadrový procesor Intel Core i5-10400F, ktorý spolu s 16 GB operačnou pamäťou vytvára ideálne podmienky pre hráčov. Jeho chod je rýchly a plynulý, nemusíte dlho čakať na spustenie aplikácií a samozrejme nehrozí, že vám v tej najnapínavejšej akcii obrazovka zamrzne. Grafickú akceleráciu na hranie vybraných titulov potom zaistí obľúbená grafická karta NVIDIA GeForce 1650.


Pohodlne dostupné konektory


Počítač svojim užívateľom ponúka celý rad konektorov na pripojenie externých zariadení. Tie nájdete ako vzadu, tak aj vpredu v hornej časti, aby ste USB alebo konektor slúchadiel mali ihneď po ruke a nemuseli napr. nabíjačku telefónu, smart hodiniek alebo napríklad externý disk zapájať vzadu pod stolom, kde väčšinou nie je toľko miesta pre pohodlnú manipuláciu. Celkom na počítači nájdete HDMI, DisplayPort, DVI, 8 USB aj ethernetový port pre rýchle a stabilné pripojenie k sieti.





Kľúčové vlastnosti:


  • Nápaditý dizajn sa perfektne hodí domov aj do kancelárie
  • Univerzálny pomocník na prácu, hranie hier aj sledovanie filmov
  • 16 GB RAM, 6-jadrový procesor a NVIDIA GeForce 1650 zaistia špičkový výkon
  • Bohaté 1 TB úložisko vám umožní prehľadne usporiadať všetky svoje dáta
  • Dostupné konektory na prednej aj zadnej strane uľahčia pripojenie externých zariadení

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Stolné počítače Lynx, najprezeranejšie produkty Lynx alebo najlacnejšie Stolné počítače.

Reklama