Eta Vital Blend 2100 90000

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Stolné mixéry

Vital Blend Mini sa stane vaším skvelým tréningovým parťákom. Dokonale rozmixuje najrôznejšie suroviny. Výsledkom bude jemné smoothie plné vitamínov a vlákniny. Pre skutočných športovcov umixuje skvelé proteínové drinky. S takou energiou budete podávať tie najlepšie výkony. Vital Blend Mini od značky ...viac

Na sklade Zobraziť cenu vrátane dopravy

Najprezeranejšie produkty v kategórií Stolné mixéry

Popis

Vital Blend Mini sa stane vaším skvelým tréningovým parťákom.

Dokonale rozmixuje najrôznejšie suroviny. Výsledkom bude jemné smoothie plné vitamínov a vlákniny. Pre skutočných športovcov umixuje skvelé proteínové drinky. S takou energiou budete podávať tie najlepšie výkony.



Vital Blend Mini od značky ETA nie je iba vysokootáčkový stolový mixér, ale multifunkčný pomocník, ktorý mixuje, mieša, seká, drtí ľad, pomôže s prípravou zmrzliny, pomazánok, orieškového masla a je predovšetkým špecialistom na ovocné a zeleninové smoothies – v dnešnej dobe tak obľúbené zdravé nápoje. Je skvelý aj na prípravu RAW stravy.



Vďaka nadštandardne vysokým otáčkam až 28 000 za minútu a vysokému výkonu 1500 W rozmixuje úplne dohladka aj tak tvrdé suroviny akými sú červená repa alebo arašidy behom pár sekúnd. Vzhľadom ku krátkej dobe mixovania sa Vital Blend Mini skvele hodí na prípravu surovej RAW stravy. Špeciálny šesťramenný nôž s nerezovým ostrím BlendeX sa dokáže roztočiť neuveriteľnou rýchlosťou 420 km/h. Je to skutočná formula medzi kuchynskými spotrebičmi. Rýchlosť si sami regulujete pomocou regulačného kolieska. Samozrejme nechýba pulzný spínač.



Jednoduché a bezpečné používanie

Objemná nádoba o kapacite 2 l je vyrobená z vysoko odolného Tritanu – bezpečného materiálu (BPA free), ktorý bol pôvodne vyvinutý na lekárske účely. Neabsorbuje vône ani chuť potravín.



Tesniace veko zabezpečuje, že všetky suroviny zostanú vo vnútri a vďaka odnímateľnej odmerke je možné pridávať ingrediencie aj behom mixovania. Oproti bežným stolovým mixérom je Vital Blend Mini vybavený praktickým vtláčadlom, vďaka ktorému je možné suroviny pritlačiť na nôž, aby došlo k ich dokonalému a rovnomernému rozmixovaniu.

Čistenie je skutočne jednoduché – stačí naplniť nádobu vodou s čistiacim prostriedkom, spustiť a vypláchnuť. Nerezový nôž je naviac odnímateľný, takže pod ním nezostanú žiadne suroviny.



Pre každého, kto chce žiť zdravo

Vital Blend Mini si nájde miesto v každej domácnosti, ale zvlásť ho ocenia tí, ktorí žijú aktívnym životom a zdravie im nie je ľahostajné. Vďaka extrémnemu množstvu otáčok rozmixuje ovocie a zeleninu tak, že je telo schopné oveľa lepšie absorbovať vlákninu, chlorofyl, minerály a antioxidanty, ktoré sa uvoľňujú iba pri procese tohoto mechanického (vysokootáčkového) mixovania. Vital Blend Mini si poradí i s tzv. tvrdou vlákninou, ktorú obsahujú vňate koreňovej zeleniny, ktoré sú bežne nepožívateľné, pritom obsahujú veľké množstvo kvalitných živín. Na rozdiel od odšťavovača spracuje aj šupky a jadrá z niektorých druhov ovocia, ktoré sú tiež veľmi bohaté na živiny.



Namixuje viac než len ovocie a zeleninu

Vital Blend Mini sa skvele hodí na prípravu jemných rastlinných mliek (napr. z ovsených vločiek, orieškov alebo kokosu, mandlí či ryže). Toto ocenia hlavne ľudia, ktorí majú intoleranciu laktózy alebo alergiu na mliečnu bielkovinu a nemôžu piť mlieko živočíšneho pôvodu. Výživy pre deti sú samozrejmosťou.



Rýchlu dávku energie v podobe ovocného či zeleninového smoothie, obohateného o proteínový prášok, oriešky, mladý jačmeň, chia semienka alebo ovsené vločky si môžete dopriať pred akoukoľvek fyzickou aktivitou. Dajte si ho kľudne na raňajky alebo desiatu. Skvele zasýti. Vo Vital Blend Mini je možné za chvíľku pripraviť aj tekuté cesto na palacinky alebo wafle. Večer si môžete spríjemniť osviežujúcim koktailom alebo krémovou zmrzlinou. Vital Blend Mini sa v žiadnej domácnosti rozhodne nestratí. Iba si dajte pozor, jeho používanie je silno návykové!



ETA na tento produkt poskytuje predĺženú záruku 5 rokov na motor. Predĺženú záruku si registrujte TU .

V balení nájdete knihu plnú inšpirácií a receptov zdRAWě? hRAWě!.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Stolné mixéry Eta, najprezeranejšie produkty Eta alebo najlacnejšie Stolné mixéry.

Reklama