Gravity Cosa

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Snowboardy

Pánsky snowboard Gravity Cosa Camber - klasické prehnutie snowboardu, umožňuje najstabilnejšiu jazdu po hrane, presnosť a maximálnu možnú pružnosť pri odraze do skoku. Ideálne pre all-mountain snowboardy a pre freestyle s najvyššími nárokmi na presnosť a veľký odraz (pop). Directional - o niečo dlhšia ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Snowboardy

Popis

Pánsky snowboard Gravity Cosa


Camber - klasické prehnutie snowboardu, umožňuje najstabilnejšiu jazdu po hrane, presnosť a maximálnu možnú pružnosť pri odraze do skoku. Ideálne pre all-mountain snowboardy a pre freestyle s najvyššími nárokmi na presnosť a veľký odraz (pop).

Directional - o niečo dlhšia špička ako pätka umožňuje flexibilitu pre vyšší výkon v smere dopredu a lepšie kĺzanie v prašane. Directional dosky si poradia s akýmkoľvek terénom.

Woodcore - všetky Gravity snowboardy sú vyrábané zo 100% dreveného jadra. Používame kvalitné topoľové drevo doplnené o panely tvrdého, exotického dreva.

Biax (0 ° / 90 °) - najčastejšie používaný spôsob laminácie dodáva snowboardu kvalitný pop a ľahkú torznú flex. Vďaka tomu doska ľahko zatáča a užijete si s ňou veľa zábavy na zjazdovkách aj v snowparku.

Sidewall - 360 ° ABS sidewall chráni hranu proti poškodeniu, lepšie prenáša energiu na hranu a tlmí vibrácie.

Micro Inserts - inzerty sú umiestnené v pozícii 4 × 2 cm. Oproti bežným inzertom (4 × 4 cm) umožňujú presnejšie nastavenie postoja.

Wax Base - všetky naše snowboardy sú už z výroby navoskované a nachystané na okamžité použitie.


Gravity Cosaje univerzálny allround snowboard ideálny pre jazdcov, ktorí chcú hlavne jazdiť na zjazdovke a občas si zajazdiť v prašane. Je to ideálna doska na hory. Pre jazdcov s veľkou nohou (topánky 11 a vyššie) je určená wide verzia.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Snowboardy Gravity, najprezeranejšie produkty Gravity alebo najlacnejšie Snowboardy.

Reklama