Eta Storio 9186 90020

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Rýchlovarné kanvice

Retro nerezová rýchlovarná kanvica z kolekcie Storio Odhaľte krásu kombinácie moderného stroja v retro designe. Produkty z kolekcie Storio ozvláštnia každú kuchyňu svojim nestarnúcim vzhľadom. Kanvica ETA Storio s objemom 1,7 l v elegantnom retro prevedení čiernej farby je vybavená bezpečnostnou tepelnou ...viac

Na sklade Zobraziť cenu vrátane dopravy

Najprezeranejšie produkty v kategórií Rýchlovarné kanvice

Popis

Retro nerezová rýchlovarná kanvica z kolekcie Storio

Odhaľte krásu kombinácie moderného stroja v retro designe. Produkty z kolekcie Storio ozvláštnia každú kuchyňu svojim nestarnúcim vzhľadom.



Kanvica ETA Storio s objemom 1,7 l v elegantnom retro prevedení čiernej farby je vybavená bezpečnostnou tepelnou poistkou, automatickým systémom vypínania pri dosiahnutí bodu varu, kontaktným systémom STRIX a svetelnou signalizáciou prevádzky.



Príjemný je tiež podsvietený vodoznak v zadnej časti, podľa ktorého je na prvý pohľad vidieť hladina vody. Aj v retro štýle môže byť praktická. ETA Storio má v podstavci priestor pre napájací kábel, ktorého dĺžku si navyše môžete podľa potreby prispôsobiť.



Vďaka oblým tvarom a ľahko prístupným častiam kanvice sa jej povrch bude jednoduhšie udržovať. S vyberateľným a umývatelným filtrom vo výlevke bude vaša kanvica dokonale čistá.



ETA na tento produkt ponúka predĺženú záruku 3 roky na konektor. Predĺženú záruku si registrujte TU .

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Rýchlovarné kanvice Eta, najprezeranejšie produkty Eta alebo najlacnejšie Rýchlovarné kanvice.

Reklama