Co, kdy a jak ve výchově dětí

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Rodičovstvo, rodina

Kritické periódy vývoja, tehotenstva, prvé chvíle spolu, ako na školákov, pocit menejcennosti, výchova k zodpovednosti, strach a úzkosť detí.Prof. Matějček odpovedá na základnú otázku: "Kedy je pri výchove pre čo vhodná doba a čo kedy nepremeškať?" Vo svojom výklade zrozumiteľne spojuje poznatky dnešnej vedy ...viac

Na sklade Zobraziť cenu vrátane dopravy

Najprezeranejšie produkty v kategórií Rodičovstvo, rodina

Popis

Kritické periódy vývoja, tehotenstva, prvé chvíle spolu, ako na školákov, pocit menejcennosti, výchova k zodpovednosti, strach a úzkosť detí.
Prof. Matějček odpovedá na základnú otázku: "Kedy je pri výchove pre čo vhodná doba a čo kedy nepremeškať?" Vo svojom výklade zrozumiteľne spojuje poznatky dnešnej vedy i praktické skúsenosti vlastné i ďalších psychológov a pedagógov. A ako autor sám sľubuje: "Bude v tom iste i dosť mojich vlastných osobných postojov, takže mi nezostáva než prosiť láskavého čitateľa jednak o zhovievavosť a jednak o jeho vlastné tvorivé uvažovanie na danú tému." Kniha je určená predovšetkým rodičom, ale i učiteľom a vychovávateľom a všetkým, ktorí premýšľajú o výchove a ich možnostiach.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Rodičovstvo, rodina, najprezeranejšie produkty N/A alebo najlacnejšie Rodičovstvo, rodina.

Reklama