BSN Syntha-6 2270g

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Proteíny

Syntha 6 - BSN: Tento proteín Ti zaručene vybuduje tvrdé svaly !!! A to pri vynikajúcej chuti a výbornej cene.Popis produktu.Syntha 6 je ultra-prémium proteínový suplement s predĺženým uvoľňovaním, ktorý je zložený zo šiestich rôznych druhov bielkovín. Odborníkmi je ohodnotený ako prvý reálne fungujúci ...viac

Na sklade Zobraziť cenu vrátane dopravy

Najprezeranejšie produkty v kategórií Proteíny

Popis

Syntha 6 - BSN: Tento proteín Ti zaručene vybuduje tvrdé svaly !!! A to pri vynikajúcej chuti a výbornej cene.Popis produktu.Syntha 6 je ultra-prémium proteínový suplement s predĺženým uvoľňovaním, ktorý je zložený zo šiestich rôznych druhov bielkovín. Odborníkmi je ohodnotený ako prvý reálne fungujúci doplnok schopný zabezpečiť vysokokvalitnú náhradu stravy. Syntha 6 je prvý ultra–prémium proteínový prášok s predĺženým uvoľňovaním.Dokáže akémukoľvek športovcovi (nezáleží na tom, či je to kulturista, vzpierač, guliar alebo cyklista) dodať dostatok potrebných proteínov bez prejedania sa, bez zbytočného prepchávania sa veľkým objemom jedla. Na rozdiel od obyčajného jedla a bežných proteínových koncentrátov, Syntha 6 dodáva tie najlepšie aminokyseliny Vašim svalom dlhodobo - po celých 7 hodín. .Výhody Syntha-6:.

    .
  1. .Neobsahuje žiadny aspartám ani cukor.
  2. .
  3. .Rýchlo použiteľnú energiu dodáva iba z MCT (triglyceridy so stredným reťazcom). Navyše je skvelým zdrojom vlákniny.
  4. .
  5. .Pokiaľ chcete dodať svojmu telu len to najlepšie a ešte sa tešiť zo skvelej chuti, siahnite jedine po tomto proteíne od BSN!
  6. .
  7. .A chuť? I chuť Syntha 6 je rovnako výnimočná ako jej zloženie.
  8. .
.Dávkovanie.Zmiešajte 1 odmerku to je 48 g výrobku s 200-400 ml vody alebo odtučneného mlieka, aplikujte minimálne raz denne (najlepšie pred spaním) alebo podľa potreby aj kedykoľvek počas dňa.Tabuľka nutričných hodnôt.Nutričné hodnoty: (Príchuť vanilka).Hodnoty jednej dávky:.1 odmerka (47 - 48 g).Počet dávok v balení:.470 g = 10 dávok.1 320 g = 28 dávok.2 300 g = 48 dávok.Hodnoty jednej dávky.Kalórie.806 kJ/192 kcal.Tuk celkom.6,0 g.Nasýtený tuk.2,0 g.Sacharidy.10 g.z toho cukry.4 g.Vláknina.5 g.Bielkoviny.22 g.Soľ.0,45 g.Kalcium.130 mg.Sodík.180 mg.Zloženie.Protein Matrix (Whey Protein Concentrate, Whey Protein Isolate, kazeinát vápenatý, micelárny kazeín, izolát mliečnych bielkovín, vaječný albumín, Glutamín peptidy), creamer (slnečnicový olej, maltodextin, kazeinát sodný, mono a diglyceridy, tokoferoly, fosforečnan vápenatý, sójový lecitín), polydextróza, prírodné a umelé príchute, MCT prášok (Medium Chain Triglyceridy, oxid kremičitý, dextrin), soľ, celulózová guma, sladidlá(acesulfam draselný, sukralóza).Upozornenie.ALERGÉNOVÉ INFORMÁCIE: Obsahuje mlieko, vajcia, glutén a sójové zložky. Vyrobené v zariadení, ktoré spracúva výrobky obsahujúce orechy a siričitany.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Proteíny BSN, najprezeranejšie produkty BSN alebo najlacnejšie Proteíny.

Reklama