Eta 0102 92000

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Príslušenstvo pre mixéry a šľahače

Športovú fľašu o objeme 0,4 l si so sebou môžete vziať skutočne kamkoľvek. Je vhodná na šport, do práce, do školy ale aj na cesty. Slim dizajn fľaše je navrhnutý priamo do ruky a súčasne tak, aby bolo možné fľašu umiestniť do integrovaných držiakov dverí auta alebo chladničky. Fľaša je mixovacou nádobou ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Príslušenstvo pre mixéry a šľahače

Popis

Športovú fľašu o objeme 0,4 l si so sebou môžete vziať skutočne kamkoľvek. Je vhodná na šport, do práce, do školy ale aj na cesty. Slim dizajn fľaše je navrhnutý priamo do ruky a súčasne tak, aby bolo možné fľašu umiestniť do integrovaných držiakov dverí auta alebo chladničky.



Fľaša je mixovacou nádobou pre mixéry Activmix ETA0102 ale môžete ju použiť aj samostatne.

Spolu s mixérmi vytvoríte radu ovocných nápojov, smoothie, proteínových fitness nápojov a výživy pre športovcov ale aj mliečne kokteily, alkoholické a nealkoholické osviežujúce drinky alebo si dokonca môžete nadrtiť ľad a pripraviť tak lahodnú ľadovú kávu alebo ľadovú drť. Je možné v ňom vyrobiť aj najrôznejšie druhy dressingov, salsa omáčok, domácich ovocných výživ a marmelád.



Fľaša je vyrobená z vysoko odolného Tritanu. Tento zdravotne nezávadný materiál neabsorbuje pachy, chute ani farbivá z potravín. Po použití ju môžete umyť v umývačke na riad.

Reklama

Reklama