Eta 0028 98030

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Príslušenstvo pre kuchynské roboty

Zdravé maškrtenie Máte chuť na zmrzlinu, ľadový krém alebo mrazený jogurt? Zmrzlinovač ETA spolu s kuchynským robotom uspokojí všetky vaše chuťové bunky. Rýchlu a vynikajúcu zmrzlinu zo 100% ovocia si teraz budete môcť vychutnať kedykoľvek na ňu dostanete chuť. Stačí len vytiahnuť zamrazené ovocie, ...viac

Na sklade Zobraziť cenu vrátane dopravy

Najprezeranejšie produkty v kategórií Príslušenstvo pre kuchynské roboty

Popis

Zdravé maškrtenie

Máte chuť na zmrzlinu, ľadový krém alebo mrazený jogurt? Zmrzlinovač ETA spolu s kuchynským robotom uspokojí všetky vaše chuťové bunky. Rýchlu a vynikajúcu zmrzlinu zo 100% ovocia si teraz budete môcť vychutnať kedykoľvek na ňu dostanete chuť. Stačí len vytiahnuť zamrazené ovocie, nechať ľahko povoliť a vložiť do zmrzlinovača. Jednoduché a rýchle!

Ovocie medzi sebou môžete ľubovoľne kombinovať. Skvelým tipom pre lahodnejšiu a jemnejšiu chuť je pridať vždy trochu banánu. Banán totiž nahrádza mliečnu zložku a dodáva zmrzline sladšiu chuť. Pridať samozrejme môžete aj čokoládu, sušienky, kávu alebo orechy. Pár tipov ako na to nájdete v priložených receptoch.



Jednoduchá manipulácia a údržba

Zostavíte ho jednoducho a rýchlo. Jeho údržba je jednoduchá vďaka kompletne rozoberateľnému mechanizmu a jednotlivé diely môžete umývať aj v umývačke riadu. Zmrzlina bude mať veľmi jemnú štruktúru, vďaka 36 nerezovým nožom, ktoré spracúvajú suroviny veľmi šetrne. Plniaci otvor umožňuje vkladať aj väčšie kusy ovocia. Pomôžete si vtláčadlom, ktoré posúva suroviny smerom k nožu k ich rozsekaniu.

Túto kvalitnú pochúťku si okamžite zamilujete!



Príslušenstvo je vhodné ku kuchynskému robotu Gratus Kuliner (ETA 0038), Gratus (ETA 0028), Gratussino (ETA 0023), Gustus (ETA 0128), Meno / Mezo (ETA 0030 / ETA 0033) a mlynčeku na mäso Ambo ETA 2075.

Reklama

Reklama