Eta 0028 96010

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Príslušenstvo pre kuchynské roboty

Mlynček ETA002896010 je kompatibilným príslušenstvom k robotom Gratus (ETA 0028) a Gustus (ETA 0128) . S jeho pomocou si tak rýchle umeliete kvalitnú domácu múku z rôznych druhov obilnín a strukovín. Hravo zvládne pšenicu, žito, ovos, jačmeň, pohánku, ale tiež šošovicu, hrach, fazuľu, ryžu... To ocenia ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Príslušenstvo pre kuchynské roboty

Popis

Mlynček ETA002896010 je kompatibilným príslušenstvom k robotom Gratus (ETA 0028) a Gustus (ETA 0128) . S jeho pomocou si tak rýchle umeliete kvalitnú domácu múku z rôznych druhov obilnín a strukovín. Hravo zvládne pšenicu, žito, ovos, jačmeň, pohánku, ale tiež šošovicu, hrach, fazuľu, ryžu... To ocenia predovšetkým osoby trpiace Celiakiou. Bezlepkovú múku si tak môžete kedykoľvek namlieť sami.



Technológia nízkootáčkového mletia

Táto technológia je maximálne šetrná k obilninám, strukovinám a k ryži. Zabraňuje tomu, aby sa múka nadmerne zahrievala, a tým si zachováva optimálnu kvalitu a čerstvosť. Neprídete o enzýmy, oleje ani vitamíny. Nielen že čerstvo zomletá múka obsahuje všetky tieto živiny a nenasýtené mastné kyseliny zdravé pre vaše telo, ale tiež veľmi krásne vonia a predovšetkým chutí.



Hrubosť múky si môžete regulovať. Výsledkom je rovnomerne namletá múka hrubých granulí alebo veľmi jemnej konzistencie. Oproti mlynčekom s trieštivými kameňmi nie je tak hlučný. Objem násypky je 1 kg.

Mlynček si jednoducho a rýchlo zostavíte. Pri čistení ho môžete kompletne rozobrať. Uľahčí vám to tak prácu.



Pravé mlynské kamene

Mlecie kamene o priemere 85 mm sú veľmi tvrdé a pevné a to vďaka zmesi korundu a keramiky, z ktorej sa kamene skladajú. Táto zmes sa taví pri vysokej teplote vo vypaľovacej peci. Vznikajú tak vzduchové kapsy, vďaka ktorým zostáva povrch stále hrubý bez opotrebenia. Aby si svoju funkčnosť a hrubosť zachovali, zabráňte ich kontaktu s vodou. Čistite ich kefkou, ktorá je súčasťou balenia.

Reklama

Reklama