Ansell Therm-A-Knit 78-101

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Pracovné rukavice

Pletené tepelno izolačné rukavice.Rukavice Therm-A-Knit® schnú rýchlejšie ako bavlna. Účinne sa zbavujú vlhkosti z pokožky a tak zaisťujú teplo a pohodlie pre užívateľa.Špeciálne vlákna s dutým jadrom. Poskytujú najlepšiu tepelnú izoláciu medzi pokožkou a okolitým prostredím. Štruktúra s použitím technológie ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Pracovné rukavice

Popis

Pletené tepelno izolačné rukavice.Rukavice Therm-A-Knit® schnú rýchlejšie ako bavlna. Účinne sa zbavujú vlhkosti z pokožky a tak zaisťujú teplo a pohodlie pre užívateľa.Špeciálne vlákna s dutým jadrom. Poskytujú najlepšiu tepelnú izoláciu medzi pokožkou a okolitým prostredím. Štruktúra s použitím technológie automatického pletenia. Umožňuje dlhšie a pohodlnejšie nosenie. Bez švov, ktoré derú a dráždia. Sú vytvorené tak, aby predchádzali akémukoľvek nepohodliu ,alebo podráždeniu pokožky. Možno práť pri maximálnej teplote 40°C. Lepšia hygiena pre užívateľa. Obidve rukavice rovnako sedia na oboch rukách. Nie je treba párovať, takže sú úspornejšie.Certifikát bezpečnosti: EN 388 Ochranné rukavice proti mechanickým rizikám, EN 407 Ochranné rukavice proti tepelným rizikám (teplu a/alebo ohňu), EN 511 Ochranné rukavice proti chladu.Doporučené použitie:.

    .
  • Pre pracovníkov vo vonkajšom prostredí
  • .
  • Použivané buď ako primárne alebo vnútorné rukavice na ochranu proti chladu
  • .
.DODATOČNÁ ZĽAVA !!!PRI NÁKUPE DO 2000 € - 5%.PRI NÁKUPE NAD 2001 € - 5000 € - 10%.PRI NÁKUPE NAD 5000 € - 20%.PLATÍ LEN NA RUKAVICE Z VÝPREDAJA.Pokiaľ celková hodnota vašej objednávky rukavíc v košíku presiahla dané hodnoty, máte nárok na DODATOČNÚ ZĽAVU. Po odoslaní objednávky vám reálnu hodnotu faktúry už s dodatočnou zľavou pošleme obratom emailom. Môže sa stať, že požadované množstvo tovaru sa medzičasom vypredalo, keďže ide o obmedzený počet kusov skladom. Preto neplaťte VOPRED KARTOU ! Aktuálny stav tovaru skladom si môžete vopred preveriť.DO POZNÁMKY PRI NÁKUPE UVEĎTE DODATOČNÁ ZĽAVA.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Pracovné rukavice Ansell, najprezeranejšie produkty Ansell alebo najlacnejšie Pracovné rukavice.

Reklama