Master Geri 4150606

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Pekáče a zapekacie misy

36 cm glazúrovaný okruhlé pekáč na mäso, nakladané jedlá, piškótové cestá. Ak v ňom chceme dusiť mäso, tak ho jednoducho prikryjeme alobalom. Keď je mäsko hotové, odstránime alobal a pečieme do chrumkava. Pekáč sa dá použiť v akejkoľvek rúre, dokonca aj v peci!Vonkajšie aj vnútorné steny sú glazované, ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Pekáče a zapekacie misy

Popis

36 cm glazúrovaný okruhlé pekáč na mäso, nakladané jedlá, piškótové cestá. Ak v ňom chceme dusiť mäso, tak ho jednoducho prikryjeme alobalom. Keď je mäsko hotové, odstránime alobal a pečieme do chrumkava. Pekáč sa dá použiť v akejkoľvek rúre, dokonca aj v peci!Vonkajšie aj vnútorné steny sú glazované, ľahko sa dajú vyčistiť (nie je potrebné pekáč pred použitím namáčať).Prosíme, aby ste brali do úvahy, že tento jedinečný produkt je vyrobený ručne, preto sa jeho dekorácia, forma a veľkosť môžu líšiť od ilustrácie.  .Keramické nádoby posielame iba Slovenskou poštou. .​Prosíme, skontrolujte obsah svojho balíka pri jeho preberaní.Objem: Max 6 Liter.Priemer: 36 cm.Výška: 8 cm.Hmotnosť: cca 2,4 kg.Materiál: Keramika.POUŽITIE KERAMICKÝCH NÁDOB:.ZAKÁZANÉ používať na otvorenom ohni!Vyhýbajte sa väčším výkyvom teplôt počas používania nádoby (studenú nádobu je zakázané umiestniť do horúcej rúry, resp. horúca nádoba sa nesmie umiestniť na studený povrch), keďže môže prasknúť.Nádobu vložte do studenej rúry na mriežku a postupne dvíhajte teplotu. Ak potrebujete doplniť tekuté prísady do nádoby počas pečenia tak dbajte na to, aby boli vlažnej teploty, vplyvom studenej tekutiny totiž môže dôjsť k prasknutiu nádoby. Vyhýbajte sa rýchlemu schladeniu nádoby! Po vybratí z rúry nádobu umiestnite na dosku alebo suchú utierku.Pri pečení v horúcej peci sa odporúča umiestniť nádobu na mriežku a vložiť ju do úst pece, následne ju posúvať, aby sa postupným zohrievaním predišlo popraskaniu nádoby! Nádoba sa nesmie umiestniť do horúcej pahreby!Čistenie a údržba: slanou vodou, prípadne neutrálnym saponátom. Po dôkladnom sušení nádobu skladujte v dobre vetranom úložisku.

Reklama

Reklama