Emile Henry Miska créme brulée 13cm

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Pekáče a zapekacie misy

POPISZapekacia miska na Creme Brulée (francúzsky dezert podobný pudingu s cukrovou polevou) od výrobcu Emile Henry je vyrobená zo špeciálnej burgunskej keramiky, ktorá je odolná proti nárazom, poškiabaniu a teplotným šokom. Odolajú teplotám od -20°C do 270°C a môžete ich dať z mrazničky priamo do rúry, ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Pekáče a zapekacie misy

Popis

  • POPIS
  • Zapekacia miska na Creme Brulée (francúzsky dezert podobný pudingu s cukrovou polevou) od výrobcu Emile Henry je vyrobená zo špeciálnej burgunskej keramiky, ktorá je odolná proti nárazom, poškiabaniu a teplotným šokom. Odolajú teplotám od -20°C do 270°C a môžete ich dať z mrazničky priamo do rúry, bez toho aby popraskali. Zapekacia miska je ideálna na Crème brûlée, ale môžete ich použiť aj na ďalšie dezerty alebo na prípravu slaných dobrôt. 
  • Emile Henry je rodinná firma. Miska na Creme Brulée je vyrobená ručne podľa generáciami overených postupov a má krásny francúzsky dizajn s netradičným tvarom. Farby sú prírodné a jedná sa o precíznu prácu. Miska je vhodná do chladničky, mrazničky, mikrovlnej rúry, rúry aj do umývačky na riad. Výhodou keramickej zapekacej misky je rovnomerné vedenie tepla a miska udrží pokrm dlho teplý
  • Expedujeme do dvoch pracovných dní od objednania.
  • ŠPECIFIKÁCIE
  • Priemer: 13 cm
  • Výška: 3 cm
  • Objem: 0,25 l
  • Materiál: keramika
  • Farba: slonová kosť
  • Záruka: 10 rokov na výrobné vady
  •  VÝHODY A NEVÝHODY
  • Zapekacia miska je vyrobená zo špeciálnej burgunskej keramiky, ktorá je odolná proti poškriabaniu, nárazom a teplotným šokom.
  • Ručne vyrobené.
  • Netradičný tvar, krásny francúzsky dizajn.
  • Miska Creme Brulee je vhodná do rúry, do mikrovlnky, do umývačky, do chladničky aj do mrazničky.
  • Ideálne na Creme Brulée, Soufflée, čokoládový flan, slané pokrmy atď.
  • PRAKTICKÉ RADY
  • Vhodné do umývačky: Áno
  • Vhodné do mikrovlnej rúry: Áno
  • Vhodné do rúry: Áno, do 270 °C
  • Vhodné do chladničky: Áno
  • Vhodné do mrazničky: Áno do - 20 °C
  • Čo je Crème brûlée
  • Crème brûlée je francúzský dezert, ktorý sa skladá iba zo 4 ingrediencií. Na jeho prípravu vám bude stačiť iba kvalitná smotana na šľahanie, žĺtky, vanilkový lusk, krupicový cukor a hnedý trstinový cukor na flambovanie. Bude sa vám hodiť zvaná Ramekin a flambovacia pištoľ, ktorá vám pomôže vytvoriť na povrchu jemného dezertu chrumkavú kôrku z cukru.
  • Recept na Crème brûlée
  • 250 ml 12% smotany, 250 ml smotany na šľahanie, 1 vanilkový lusk - rozpolený a vyškriabaný, 4 žĺtky, 70 g čo najjemnejšieho cukru krupice + 8 lyžičiek na posypanie (na posypanie môžete použiť trstinový cukor)
  • Postup:
  • 1. Predhrejte rúry na 160°C, teplovzdušnú na 140°C.
  • 2. Oba druhy smotany, vyškriabnutá vanilka aj prázdny lusk dajte do rajnice a na miernom ohni pomaly prehrievajte tesne pod bodom varu. Odstavte.
  • 3. Žĺtky a cukor vyšľahajte dohusta a dosvetlej farby. Potom ich zalejte vanilkovou smotanou (lusk predtým vyberte) a prešľahajte, aby sa zmesi spojili.
  • 4. Všetko presuňte späť do rajnice a na miernom ohni miešajte 6 až 8 minút alebo tak dlho, kým sa puding udrží na zadnej strane lyžice. Puding nalejte do ohňuvzdorných zapekacích misiek o objeme zhruba 200 ml a umiestnite ich do…

Reklama

Reklama