Eta Aquatic 2266 90000

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Parné čističe

Čisto v celej domácnosti! ETA Aquatic 2v1 je praktický a účinný pomocník pri upratovaní, ktorý môžete použiť jednak ako ručný parný čistič alebo ako tyčový parný mop.Vďaka širokej škále príslušenstva umožňuje čistenie podláh, kobercov, plôch v kúpeľni, drezov, WC, radiátorov, grilov, špár, okien a zrkadiel, ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Parné čističe

Popis

Čisto v celej domácnosti!

ETA Aquatic 2v1 je praktický a účinný pomocník pri upratovaní, ktorý môžete použiť jednak ako ručný parný čistič alebo ako tyčový parný mop.Vďaka širokej škále príslušenstva umožňuje čistenie podláh, kobercov, plôch v kúpeľni, drezov, WC, radiátorov, grilov, špár, okien a zrkadiel, interiérov, čalúnenia alebo napr. aj kolies áut.



Ekologický a ekonomický pomocník

Čistenie s ETA Aquatic je veľmi ekologické, nakoľko nie sú potrebné žiadne chemické čistiace prostriedky, vo výsledku naviac ešte ušetríte a to nielen prírodu, ale aj svoje financie. Čistič je veľmi šetrný k povrchom, ktoré vyčistí bez toho, aby ste sa museli obávať ich poškodenia.



Vodná para so špinou zatočí

Technológia horúcej pary kladie dôraz na hygienu. Nielenže s pomocou pary vyčistíte a odmastíte takmer akýkoľvek povrch, ale zároveň ho aj dezinfikujete. Vysoká teplota totiž ničí baktérie nielen na povrchu, ale aj vo vnútri pórovitých materiálov. Perfektne odstráni všetky baktérie a roztoče a zabráni tak ich šíreniu. To napomáha ku zlepšeniu prostredia predovšetkým pre citlivejšie osoby ako sú napr. deti, alergici alebo astmatici. Potom už stačí iba ľahko zotrieť a je upratané.

Podľa povrchu a stupňa znečistenia si môžete nastaviť aj intenzitu vodnej pary. O prevádzke prístroja vás bude vždy informovať svetelná signalizácia. Vďaka funkcii Anticalcsa v prístroji nebude usadzovať vodný kameň a výrazne sa predlžuje jeho životnosť.



Okamžite pripravený na upratovanie

Pri čistení je voda automaticky pumpovaná z nádržky. Pokiaľ by behom upratovania voda v zásobníku došla, máte možnosť okamžitého doplnenia vody vďaka odnímateľnej nádržke, s ktorou môžete vodu priebežne doplniť a pokračovať v čistení. Výhodou je tiež veľmi rýchla príprava pary, s ktorou budete môcťzačať s upratovaním už za 30 sekúnd po zapnutí prístroja.



Príslušenstvo pre ešte jednoduchšie upratovanie
K čističu je dodávaná široká škála príslušenstva, ktoré môžete používať v rôznych kombináciách.



U parného čističa nájdete:



  • Flexibilnú predlžovaciu hadicu – sprístupní aj menej prístupné miesta

  • Koncentrovaciu kónickú trysku – ako základnú trysku, ktorá slúži tiež ako základňa pre menšie príslušenstvo

  • Plochú miniškrabku – na odolnejšie nečistoty na rovnom povrchu

  • Zakrivenú parnú trysku – na lomené zákutia

  • Kefku na špáry

  • Nylónovú guľatú kefku – na nečistoty na malých plochách

  • Mosadznú guľatú kefku - na nečistoty na veľmi odolnom povrchu

  • Širokú stierku na okná, zrkadlá a čalúnenie s textilným návlekom

Plohú rozprašovaciu hubicu s návlekom z textílie

  • Malú mopovaciu textíliu z mikrovlákna

  • Mopovaciu hubicu s integrovaným zásobníkom

  • 2 mopovacie textílie z mikrovlákna

  • Nástavec na čistenie kobercov

Nechýba ani odkladací stojan, transparentná nádobka na doplňovanie vody a praktický obal, vďaka ktorému budete mať všetko drobné príslušenstvo pohromade.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Parné čističe Eta, najprezeranejšie produkty Eta alebo najlacnejšie Parné čističe.

Reklama