Fiskars QuikFit ľahký kultivátor 136510

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Ostatné záhradné náradie

Kultivátor Ergonomic ľahký Fiskars 136510 (Kultivátor Ergonomic 1001301)Ľahký kultivátor určený na kyprenie pôdy sú vyrobené z kalenej karbónovej oceleng>Násada je z tvrdeného hliníka potiahnutá plastomErgonomický tvar konca násady zaručuje pohodlné držanie>Hmotnosť2>Panvica na lievance Hard FaceHliníková ...viac

Na sklade Zobraziť cenu vrátane dopravy

Najprezeranejšie produkty v kategórií Ostatné záhradné náradie

Popis

Kultivátor Ergonomic ľahký Fiskars 136510 (Kultivátor Ergonomic 1001301)Ľahký kultivátor určený na kyprenie pôdy sú vyrobené z kalenej karbónovej oceleng>Násada je z tvrdeného hliníka potiahnutá plastomErgonomický tvar konca násady zaručuje pohodlné držanie>Hmotnosť2>Panvica na lievance Hard FaceHliníková panvička o priemere 24 cm je určená pre výrobu lievancov, palaciniek a omeliet. Vďaka nejodolnějšímu povrchu Hardtec Superior má skvelé nepriľnavé vlastnosti a tým sa na panvičke nič nepripečie. Má vysoko odolný vonkajší poťah a čierny chránič proti plameňom. Dno je optimalizované pre ohrievanie rýchlejší o 50% a tým sa šetrí o 30% energie. Veľmi silné dno rovnomerne a efektívne rozvádza teplo. Bakelitové držadlo zostáva počas varenia studené. Vhodná pre plynové, elektrické, sklokeramické dosky aj indukčné dosky. Panvička je vyrobená vo Fínsku a je vhodná do umývačky.Technické parametre panvičky:

  • Priemer: 24 cm
  • Materiál: hliník
  • Hmotnosť: 1311 g
Použitie a údržbaVložte na panvicu trochu oleja, či pár lyžíc vody pred začiatkom varenia. Panvicu neohrievajte prázdnu. Až olej zhnedne, alebo sa voda vyparí, panva je dostatočne zahriata pre vyprážanie. Smažte na stredne silnom stupni tepla. Teploty nad 250 ° C môžu poškodiť povrch. Horúci riad nevkladajte do studenej vody, pretože tepelný šok môže spôsobiť nerovnosť dna.Riad pred prvým použitím umyte a potom umývajte vždy ihneď po použití. Produkty z nerezovej ocele sa môžu umývať v umývačke. Ručné umývanie riadu s hliníkovým a nerezovým povrchom predĺži ich životnosť.Nerezová oceľ vydrží aj veľmi vysoké teploty a korozívne látky, ako sú kyseliny. Jediné látky, ktoré môžu oceľ poškodiť sú soli a extrémne silné kyseliny. Produkty z nerezovej ocele vydrží až do 250 stupňov. Pre dlhšiu výdrž používajte plastové a drevené doplnky.

Reklama

Reklama