Status 199102

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Odšťavovače

SET PRE ODŠŤAVENÉ NÁPOJE STATUS 199102 Pripravte si čerstvý džús alebo špeciálny smoothie už večer, odložte ho do vákuovacieho džbánu a ráno si bez príprav vychutnajte Váš nápoj. Vákuovým skladovaním čiže odčerpaním vzduchu z balenia pomocou ručného vákuového odsávače vytvoríte prostredie, v ktorom ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Odšťavovače

Popis

SET PRE ODŠŤAVENÉ NÁPOJE



STATUS 199102



Pripravte si čerstvý džús alebo špeciálny smoothie už večer, odložte ho do vákuovacieho džbánu a ráno si bez príprav vychutnajte Váš nápoj. Vákuovým skladovaním čiže odčerpaním vzduchu z balenia pomocou ručného vákuového odsávače vytvoríte prostredie, v ktorom je trvanlivosť potravín predĺžená. Táto vákuová sada obsahuje džbán s objemom 1 litra, ktorý uchová vaše nápoje niekoľkonásobne dlhšie čerstvé. Veko džbánu má klasickú bielu farbu a spodná nádoba je transparentný. Vďaka tomuto jednoduchému vzhledu sa džbán hodí do každej domácnosti. Neoddeliteľnou súčasťou balenia je tiež ručná vákuová pumpa, s ktorou z nádoby odsajete prebytočný vzduch.



Čistenie a údržba

Vákuovú nádobu a veko pred prvým použitím dôkladne umyte a osušte.

V umývačke riadu možno umývať iba spodnú časť nádoby.

Pumpu a veko si očisťujte vlhkou handričkou.

Na zabezpečenie plynulého chodu pumpy premažte vnútro valca olejom.



Praktická škrabka na ovocie i zeleninu

Ak ste milovníkmi čerstvých šalátu, je v ponuke aj praktická škrabka na zeleninu. Obsahuje zúbkované ostrie, teda je ideálny pre lúpanie zemiakov, paradajok, uhoriek, cukiet, mrkvou, jabĺk a ďalšieho chutného ovocia či zeleniny. Čepeľ škrabky je vyrobená z kalenej nerezovej ocele, a preto sa nemusíte obávať hrúbky plášťa potravín. Škrabka takisto disponuje ergonomickým dizajnom a je vhodná pre ľavákov i pravákov.



Set obsahuje:




  • Vákuovací džbán

  • Vákuovaciu manuálnu pumpu

  • Škrabku

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Odšťavovače Status, najprezeranejšie produkty Status alebo najlacnejšie Odšťavovače.

Reklama