Eta Vital Press 1032 90000

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Odšťavovače

ETA Vital Press je doporučovaný tým, ktorí žijú zdravo a ktorí chcú svojmu telu dopriať len to najlepšie. Skvelo sa hodí pre prípravu RAW pokrmov. Dokonalé odšťavnenie ovocia, zeleniny a čerstvých byliniek vytvorí ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Odšťavovače

Popis


ETA Vital Press je doporučovaný tým, ktorí žijú zdravo a ktorí chcú svojmu telu dopriať len to najlepšie. Skvelo sa hodí pre prípravu RAW pokrmov. Dokonalé odšťavnenie ovocia, zeleniny a čerstvých byliniek vytvorí plné a osviežujúce chute, ktoré si môžete dať napr. k raňajkám. Poriadnou rannou dávkou vitamínov totiž naštartujete vaše telo a dodáte mu plno energie.

Odšťavňovač je vyrobený z vysoko odolného a kvalitného materiálu, ktorý je zdravotne nezávadný a veľmi jednoduchý na prevádzku a údržbu. Má dva plniace otvory, vďaka ktorým je spracovanie rýchlejšie a v prípade použitia viacerých surovín je premiešanie chutí rovnomernejšie. Odšťavňuje pomaly, ale dôkladne. Šťava z ovocia a zeleniny si tak zachováva maximum svojich vitamínov, pre telo dôležitých živín a predovšetkým tiež svoju chuť.
Ovládanie prístroja je dotykové so svetelnou signalizáciou prevádzky pre prehľad aktuálnej funkcie odšťavňovača. Je vybavený funkciou STOP pre okamžité prerušenie odšťavovania alebo funkciou REVERS spätného chodu motora pre prípad veľkého množstva surovín v odšťavňovacom priestore.

K odšťavňovači ETA Vital Press dostanete aj predĺženú záruku 3 roky na motor odšťavňovača. Predĺženú záruku si registrujte TU .

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Odšťavovače Eta, najprezeranejšie produkty Eta alebo najlacnejšie Odšťavovače.

Reklama