Eta Fruto 2032 90000

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Odšťavovače

Začnite ráno s pohárom plným vitamínov Nový odšťavovač ETA Fruto si zamilujete nielen vďaka modernému kompaktnému designu, ktorý skvelo zapadne do ktorejkoľvek kuchyne. Šťava z ovocia a zeleniny je ideálny "pokrm", ktorým po ráne môžete naštartovať svoj metabolizmus. Keďže neobsahuje vlákninu, ako tzv. ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Odšťavovače

Popis

Začnite ráno s pohárom plným vitamínov

Nový odšťavovač ETA Fruto si zamilujete nielen vďaka modernému kompaktnému designu, ktorý skvelo zapadne do ktorejkoľvek kuchyne. Šťava z ovocia a zeleniny je ideálny "pokrm", ktorým po ráne môžete naštartovať svoj metabolizmus. Keďže neobsahuje vlákninu, ako tzv. "smoothies", telo môže výživné látky bezprostredne po užití okamžite vstrebať a využiť. Vďaka tomu nielen zaistíte svojmu organizmu po ráne dostatok energie, ale tiež množstvo vitamínov a enzýmov z prírodných zdrojov, ktoré sú pre naše telo najcennejšie. Nie je nad to si takýto osviežujúci zdravý nápoj spraviť priamo z pohodlia domova.



Maximum šťavy, minimum námahy

Odstredivý odšťavovač ETA Fruto si okamžite poradí s prípravou akejkoľvek šťavy za pomoci svojich vysokých otáčok. Dostatočný výkon odšťavovača obstará spoľahlivý motor s príkonom 500 W, ktorého chod si prispôsobíte vďaka 2 rýchlostným stupňom odšťavovania.

Veľký plniaci otvor umožňuje vkladať veľké kusy surovín

Plniaci otvor disponuje priemerom 75 mm vám dovolí pohodlne spracovávať ovocie v celých kusoch. Nádoba na hotovú šťavu má 1,2 l a nádoba na dužinu uschová objem 2,5 l. Automatické oddelenie drene zaistí jemný nápoj bez nežiadúcich pevných zbytkov. Vďaka transparentnému veku môžete sledovať priebeh odšťavovania.



Funkcia DripStop zabraňuje odkvapkávaniu

Zátka s funkciou DripStop zabraňuje odkvapkávaniu. Sitko po použití ľahko opláchnete a s použitím kartáčiku vyčistíte. Prístroj sa veľmi ľahko udržuje vďaka kompletne rozoberateľnému mechanizmu a jednotlivé plastové diely možno umývať v umývačke na riad.



Moderný a bezpečný

Pre čo najbezpečnejšie použitie v domácnostiach disponuje tento odšťavovač zabudovaným bezpečnostným systémom proti zlému zostaveniu a protišmykovými nožičkami. Ovládanie spotrebiča je veľmi jednoduché a intuitívne, rovnako ako jeho údržba. V neposlednom rade oceníte, že jeho konštrukcia vyniká moderným designom, vďaka ktorému skvele zapadne do každej kuchyne.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Odšťavovače Eta, najprezeranejšie produkty Eta alebo najlacnejšie Odšťavovače.

Reklama