Verbatim 49044

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Myši

Verbatim myš GO NANO, bezdrôtová, optická, modráZlaďte farebne svoj stôl! Vyberte myš GO NANO tak, aby farebne zodpovedala pevnému disku spoločnosti Verbatim.Bezdrôtová myš GO NANO spoločnosti Verbatim je k dostupná v štyroch jasných farbách, čo umožňuje užívateľom farebne zladiť myš s notebookom alebo ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Myši

Popis

Verbatim myš GO NANO, bezdrôtová, optická, modrá
Zlaďte farebne svoj stôl! Vyberte myš GO NANO tak, aby farebne zodpovedala pevnému disku spoločnosti Verbatim.

Bezdrôtová myš GO NANO spoločnosti Verbatim je k dostupná v štyroch jasných farbách, čo umožňuje užívateľom farebne zladiť myš s notebookom alebo jednoducho používať myš obľúbenej farby.

Myš uvediete do prevádzky tak, že prijímač Nano jednoducho pripojíte k portu USB a myš zapnete. Prijímač Nano je dostatočne malý na to, aby po pripojení mohol byť ponechaný na mieste, preto je myš vhodná pre použitie na cestách alebo na pracovných plochách s obmedzeným priestorom.

Myš GO NANO využíva úsporný režim, čím predlžuje výdrž batérie. Po krátkej dobe v neaktívnom stave prejde myš do úsporného režimu. Po stlačení ľubovoľného tlačidla je možné myš opäť používať.

Myš GO NANO ponúka rozlíšenie 1600 dpi, ktoré umožňuje presný pohyb a ovládanie, a vďaka hladkému a štrukturovanému povrchu ju môžete ľahko a pohodlne používať.

Bezdrôtová technológia: 2,4 GHz RF (dosah 6 m)
DPI: 1600
Počet tlačidiel: 3
Batérie: 2 x AAA
Farby: čierna, ružová, modrá a oranžová

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Myši Verbatim, najprezeranejšie produkty Verbatim alebo najlacnejšie Myši.

Reklama