Mrazenie a konzervovanie je podľa mnohých nielen začínajúcich, ale aj skúsených gazdiniek kuchárske umenie. Ako docieliť, aby zmrazené jedlo výborne chutilo aj po rozmrazení, aké sú zásady mrazenia, čomu sa vyvarovať, v čom zamrazovať alebo ako správne zakonzervovať letnú úrodu, ktorú nestihneme zjesť a nechceme, aby vyšla nazmar, aké sú možné spôsoby konzervácie...to všetko, ba ešte viacej odpovedí na vaše otázky vám dodajú špeciálne kuchárske knihy, ktoré vám ponúka mnoho kníhkupectiev. Zakúpte si ich aj vy.
První česká příručka o nových technologiích skladování ovoce. Výklad se opírá o znalost fyziologických změn ve skladovaných plodech a je zaměřen na praktická hlediska uchovávání hlavních ovocných druhů (jablka, hrušky, broskve, meruňky, třešně, švestky, jahody) po sklizni, včetně problematiky fyziologických ...