Eta Fenité 8327 90000

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Kulmy na vlasy

Kulma na vlasy 4 v 1 je ideálny pomocník pre rýchlu tvorbu elegantných lokní, vĺn a kučier rôzneho priemeru. PTC výhrevné telesá sa postarajú o veľmi rýchle nahriatie na potrebnú teplotu. Prehľadný LCD displej so signalizáciou prevádzky vás upozorní aj na dosiahnutie práve požadovanej teploty. Tá je ...viac

Na sklade Zobraziť cenu vrátane dopravy

Najprezeranejšie produkty v kategórií Kulmy na vlasy

Popis

Kulma na vlasy 4 v 1 je ideálny pomocník pre rýchlu tvorbu elegantných lokní, vĺn a kučier rôzneho priemeru. PTC výhrevné telesá sa postarajú o veľmi rýchle nahriatie na potrebnú teplotu. Prehľadný LCD displej so signalizáciou prevádzky vás upozorní aj na dosiahnutie práve požadovanej teploty. Tá je nastaviteľná v rozmedzí 130 – 210 °C, a to v krokoch po 10 °C pre optimálne nastavenie podľa typu vlasov a plánovaného účesu.Vypnutie a zapnutie kulmy Fenité urobíte spínačom ON / OFF a tlačidlá + / - slúžia pre reguláciu zmieňovaných °C. Keramicko turmalínové nadstavce umožnia rovnomerné rozloženie tepla po celej dĺžke.Kulma na vlasy Fenité disponuje ochranou proti prehriatiu zaisťujúcou bezpečnú prevádzku a funkciou automatického vypnutia po 60 minútach nečinnosti.Príslušenstvo.Súčasťou balenia sú tiež kulmy a ochranné cestovné puzdro pre bezpečné uloženie.

  • Kulma o priemere 19 mm, ideálna pre drobné a malé vlny a lokne
  • .
  • kulma o priemere 25 mm, ideálna pre stredne veľké vlny a lokne
  • .
  • kulma o priemere 33 mm, ideálna pre veľké voľné "plážové" vlny a lokne
  • .
  • kónická kulma priemer 13/25 mm, ideálna pre prirodzené špirálové vlny a lokne.
.Všetko toto príslušenstvo pohodlne a ľahko nasadíte aj vymeníte.Kulma je vybavená podperou pre ľahké a bezpečné odloženie. Končeky nadstavcov sú vybavené plastovými studenými špičkami zamedzujúcimi popáleniu. Otočný napájací kábel umožňuje pohodlnú manipuláciu všetkými smermi.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Kulmy na vlasy Eta, najprezeranejšie produkty Eta alebo najlacnejšie Kulmy na vlasy.

Reklama