Eta Fenité 5327 90000

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Kulmy na vlasy

Na každú slávnostnú príležitosť pripravená Čas od času nastane špeciálna príležitosť – ples, bál či svadba, na ktorej si žena praje byť ešte krajšia. Ku skrášleniu vám pomôže táto fantastická kulma ETA532790000 Fenité. Kliešťovým uchytením docielite jednoduché prichytenie prameňov vlasov pre váš jedinečný ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Kulmy na vlasy

Popis

Na každú slávnostnú príležitosť pripravená

Čas od času nastane špeciálna príležitosť – ples, bál či svadba, na ktorej si žena praje byť ešte krajšia. Ku skrášleniu vám pomôže táto fantastická kulma ETA532790000 Fenité. Kliešťovým uchytením docielite jednoduché prichytenie prameňov vlasov pre váš jedinečný styling.

Kulma Fenité s keramickým povrchom s keratínom a arganovým olejom o priemere 25 mm o príkone 60 W v elegantnom a modernom dizajne, je ideálny pomocník pri rýchlej tvorbe lokní. Keratín a arganový olej vaše vlasy chránia pred poškodením a dodávajú im pevnosť a lesk.



Manipulácia je veľmi jednoduchá

Zapnutie kulmy Fenité je ľahké, a to jednoducho pomocou spínača ON/OFF. Vďaka topnému telesu PTC sa kulma veľmi rýchlo nahrieva na požadovanú teplotu, ktorú môžete regulovať v rozmedzí 130-210 °C (v krokoch po 20 °C) podľa typu vlasov. K pohodlnejšej obsluhe dopomôže svetelná signalizácia.



Chladná špička kulmy vám zaistí lepšie uchopenie kulmy a bezpečnejšie používanie. Otočný napájací kábel o dĺžke 1,8 m dovoľuje jednoduchú manipuláciu.



Ladná, skladná a bezpečná

Máte nedostatok odkladacieho miesta a neviete kam kulmu uskladniť? Kulma Fenité je vybavená praktickým pútkom pre zavesenie na stenu či dvere. Kulma Fenité má aj bezpečnostné prvky, a to ochranu proti prehriatiu zaisťujúcu bezpečnú prevádzku a funkciu automatického vypnutia po 30 minútach nečinnosti.



Cestujte s ňou kamkoľvek

Súčasťou balenia je tiež ochranné cestovné púzdro, ktoré uvítate hlavne pri cestovaní.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Kulmy na vlasy Eta, najprezeranejšie produkty Eta alebo najlacnejšie Kulmy na vlasy.

Reklama