Eta Fenité 5322 90000

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Kulmy na vlasy

Dokonalý objem pre každú príležitosť! Chcete vypadať ako by ste práve vyšla z kaderníckeho salónu? S pomocou horkovzdušného viacúčelového kartáča ETA Fenité to nebude žiadny problém. Vykúzlite si dokonalý účes, tak ako si ho predstavujete z pohodlia domova. Jeho ergonomický design v bielom prevedení ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Kulmy na vlasy

Popis

Dokonalý objem pre každú príležitosť!

Chcete vypadať ako by ste práve vyšla z kaderníckeho salónu? S pomocou horkovzdušného viacúčelového kartáča ETA Fenité to nebude žiadny problém. Vykúzlite si dokonalý účes, tak ako si ho predstavujete z pohodlia domova. Jeho ergonomický design v bielom prevedení sa vám zapáči na prvý pohľad. Funkcia ionizácia eliminuje nežiadúcu statickú elektrinu, chráni vaše vlasy a výsledkom sú prirodzene lesklé a hebké vlasy.



Bohaté príslušenstvo pre vynikajúce výsledky

Túžite po dokonalej a rýchlej úprave? Horkovzdušný kartáč ETA FENITÉ a bohaté príslušenstvo sa o to postará. Medzi príslušenstvom nájdete kartáč so zásuvnými hrotmi o priemere 30 mm, ondulačný nadstavec o priemere 21 mm, guľatý kartáč o priemere 33 mm, guľatý kartáč so zmiešanými hrotmi o priemere 31 mm, plochý kartáč a vzduchový koncentrátor, vďaka ktorému využijete kartáč aj ako fén. Voľba vhodného nadstavca pri využití kartáča ETA FENITÉ je úplne na vás. Nečakajú vás ani žiadne komplikácie pri výmene a nasadzovaní jednotlivých nadstavcov z príslušenstva, ich výmena a nasadzovanie je úplne intuitívne a ľahké.



Jednoduché použitie a ľahká manipulácia

Vaše vlasy budú v skvelej starostlivosti, a vďaka príkonu 1000 W je úprava naozaj rýchla a ako od profesionála. Podľa vlastnej potreby môžete vyberať z troch rýchlostí prúdenia a troch stupňov nastavenia teploty vzduchu. Horkovzdušnému kartáču ETA FENITÉ nechýba ani funkcia rýchleho ochladenia pre fixáciu účesu. Pohodlné ovládanie zaistí aj mimo iné otočný napájací kábel. Dĺžka napájacieho kábla 1,8 m vám umožní dostatočný rozsah pre ľahkú manipuláciu. S cestovným púzdrom horkovzdušný kartáč ETA FENITÉ ľahko so sebou pribalíte aj na cesty.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Kulmy na vlasy Eta, najprezeranejšie produkty Eta alebo najlacnejšie Kulmy na vlasy.

Reklama