Nôž je základom každej kuchyne a vizitkou každého šéfkuchára. Kuchynské nože si každý profesionál poctivo vyberá a častokrát za ne zaplatí aj nemalé množstvo peňazí. Pokiaľ aj vám záleží na kvalite a radi si doprajete najvyšší komfort, vyberte si skutočnú špičku. Momentálne mnohí výrobcovia odporúčajú veľmi keramické nože, ktoré sa stávajú skutočnými rivalmi nerezových. Predaj nožov cez internetové obchody je veľmi rozšírený a vy si z ponuky na Pricemania.sk určite vyberiete.
Japonský nôž Santoku je určeý predovšetkým pre ázijskú kuchyňu. V japonštine slovo "santoku" znamená tri využitia: poradí si s krájaním, drvením a sekaním mäsa, zeleniny a rýb. Dĺžka:178/313 mm. Nože zo série DMS sú balené v elegantných drevených boxoch. Dnes sa damašková oceľ delí na na "liatu" a "zvarovú". ...
Kto by netúžil po sade prvotriednych ostrých nožov pre celý rad kuchynských činností? S jednotlivými nožmi AZZA pohodlne nakrájate zeleninu, pečivo i naporcujete surové aj tepelne upravené mäso a po použití ich uložíte do praktického designového bloku.Každý z robustných nožov je vyrobený kovaním z jediného ...
FORGED Katai - nôž Santoku 14 cm. Nôž Santoku je japonská verzia kuchárskeho noža. Slovo "santoku" znamená "tri cnosti", odkazuje na tri použitie noža: krájanie, krájanie na kocky a krájanie na jemno. Pri navrhovaní radu Katai bol kladený dôraz na pútavý dizajn a kvalitné prevedenie. Ostrie je ručne ...
FORGED Katai - nôž Santoku 18 cm. Nôž Santoku je japonská verzia kuchárskeho noža. Slovo "santoku" znamená "tri cnosti", odkazuje na tri použitie noža: krájanie, krájanie na kocky a krájanie na jemno. Pri navrhovaní radu Katai bol kladený dôraz na pútavý dizajn a kvalitné prevedenie. Ostrie je ručne ...
Univerzálny japonský kuchársky nôž typu Gyuto patrí k základnému vybaveniu japonských kuchárov. Má všestranné využitie, je veľmi silný a ostrý, preto je ideálny na krájanie mäsa, rýb a zeleniny. Dĺžka: 203/338 mm. Nože zo série DMS sú balené v elegantných drevených boxoch. Dnes sa damašková oceľ delí ...
Táto rada je určená profesionálom, ale nielen im, sú vhodné pre každého, kto to myslí s varením naozaj vážne, a to bez ohľadu na to, či ide o profesionálov alebo laikov. Dôvodom prečo je tento rad nožov od ZWILLING JA HENCKELS toľko vyhľadávaný je nielen perfektná a dlhotrvajúca ostrosť, ale aj kvalitné ...
FORGED Katai - nôž na chlieb 20,5 cm. Dlhá a zúbkovaná čepeľ je na krájanie chleba alebo koláčov nepostrádateľná. Nôž je ideálny aj pre krájanie väčšej zeleniny alebo ovocia ako je napríklad ananás. Pri navrhovaní radu Katai bol kladený dôraz na pútavý dizajn a kvalitné prevedenie. Ostrie je ručne kované ...
FORGED Brute - 4 steakové nože 11,5 cm. Poriadny kus mäsa by mal byť krájaný dobrým nožom. Steakový nôž s hladkou čepeľou rozkrojí mäso hladko a čistým rezom bez toho, aby poškodil alebo rozstrapkal svalové vlákna. Rad Brute sa vyznačuje remeselným prevedením, ktoré sa odráža v celkovom vzhľade nožov. ...
FORGED Olive - 4 steakové nože 11,5 cm. Poriadny kus mäsa by mal byť krájaný dobrým nožom. Steakový nôž s hladkou čepeľou rozkrojí mäso hladko a čistým rezom bez toho, aby poškodil alebo rozstrapkal svalové vlákna. Rad Olive v sebe kombinuje robustné prevedenie, jemnú eleganciu a štýl, ktorý jej dodáva ...
Japonský nôž Wüsthof CLASSIC SANTOKU na prípravu jedál európskej i ázijskej kuchyne. Široká klasická čepeľ s hladkou hranou dlhá 17 cm na jemné a presné krájanie, s priehlbinami proti prilepeniu plátkov jedla na čepeľ. Rukoväť je z čierneho syntetického materiálu POM.
Nôž s vrúbkovaným ostrím na čerstvé, chrumkavé chleby ale taktiež aj na krájanie tort.
Čepeľ tohto noža je ideálna pre veľké kusy mäsa, ovocia a zeleniny.