Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Kuchárske knihy
Mleté mäso je najvariabilnejšou formou mäsa. Používa sa v mnohých kuchyniach vrátane talianskej, ázijskej, indickej, mexickej, španielskej i v kuchyni Stredného východu. V knižočke sa nachádzajú recepty nielen z časom osvedčeného mletého hovädzieho mäsa, ale aj z jahňacieho, kuracieho, bravčového a teľacieho.Rok ...viac
Mleté mäso je najvariabilnejšou formou mäsa. Používa sa v mnohých kuchyniach vrátane talianskej, ázijskej, indickej, mexickej, španielskej i v kuchyni Stredného východu. V knižočke sa nachádzajú recepty nielen z časom osvedčeného mletého hovädzieho mäsa, ale aj z jahňacieho, kuracieho, bravčového a teľacieho.Rok vydania:.2004.Počet strán:.Vazba:.Knihy viazané.Rozmery:.200x135.Hmotnosť:.ISBN:.80-7145-514-8.
Prezrite si ďalšie Kuchárske knihy, najprezeranejšie produkty N/A alebo najlacnejšie Kuchárske knihy.