Nové receptúry cukrárskych polovýrobkov a výrobkov

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Info v obchode Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Kuchárske knihy

Kniha obsahuje nové receptúry na cestá/hmoty, šľahané hmoty - korpusy, plnky, polevy, modelovacie hmoty, upravené výrobky a prísady, výrobky z pevných ciest, výrobky z lístkového cesta, výrobky z odpaľovaného cesta, výrobky so šľhačkovou plnkou, jadrové výrobky, perníky, žúrbonbóny, dezerty, výrobky ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Kuchárske knihy

Popis

Kniha obsahuje nové receptúry na cestá/hmoty, šľahané hmoty - korpusy, plnky, polevy, modelovacie hmoty, upravené výrobky a prísady, výrobky z pevných ciest, výrobky z lístkového cesta, výrobky z odpaľovaného cesta, výrobky so šľhačkovou plnkou, jadrové výrobky, perníky, žúrbonbóny, dezerty, výrobky zo šľahaných hmôt, diavýrobky, výrobky z kysnutého cesta, reštauračné múčniky, zmrzliny, zmrzlinové poháre. Slovenský text.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Kuchárske knihy, najprezeranejšie produkty N/A alebo najlacnejšie Kuchárske knihy.

Reklama