Môj receptár

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Info v obchode Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Kuchárske knihy

Slávna umelkyňa a dizajnérka Debbie Mumm vám ponúka pohľad do zákulisia svojho čarovného sveta farieb. Ľudia na celom svete oceňujú jej pozoruhodný zmysel pre detail, ktorý môžete obdivovať na rozličných výrobkoch z jej dielne. Ukážka z textu Ako upiecť čajové pečivo – Existuje niekoľko druhov čajového ...viac

Na sklade Zobraziť cenu vrátane dopravy

Najprezeranejšie produkty v kategórií Kuchárske knihy

Popis

Slávna umelkyňa a dizajnérka Debbie Mumm vám ponúka pohľad do zákulisia svojho čarovného sveta farieb. Ľudia na celom svete oceňujú jej pozoruhodný zmysel pre detail, ktorý môžete obdivovať na rozličných výrobkoch z jej dielne. Ukážka z textu Ako upiecť čajové pečivo – Existuje niekoľko druhov čajového pečiva: tyčinky, kolieska, zmrazené, rolky a vykrajované. Tieto druhy sa od seba líšia nielen tvarom, ale aj konzistenciou cesta, z ktorého sú pripravované. – Pred pečením vytiahnite z chladničky maslo, pokrmový tuk a termizovaný smotanový syr, aby sa zohriali na izbovú teplotu a trochu zmäkli. – Čajové pečivo sa upečie rovnomerne, keď plech uložíte na strednú koľajničku v rúre. V prípade, že rozvod vzduchu vo vašej rúre nie je rovnomerný, plech v polovici pečenia obráťte. – Rozohrejte rúru na požadovanú teplotu približne 15 minút predtým, než do nej vložíte plech s pečivom. Aby sa pečivo rovnomerne upieklo, do rúry vkladajte vždy len jeden plech. Plech by mal byť umiestnený asi 5 cm od okraja rúry, aby mohol vzduch v rúre prúdiť rovnomerne. – Ak je v rúre viac ako jeden plech s pečivom, počas pečenia plechy na mriežkach striedavo vymieňajte. – Zvyšné cesto vydrží v chladničke až 2 týždne, v mrazničke dokonca až 6 týždňov. Cesto zabaľte a nezabudnite ho označiť dátumom spotreby. – Ak používate ten istý plech na viacero várok, nechajte ho úplne vychladnúť predtým, než naň poukladáte ďalšie pečivo. Cesto by na horúcom plechu zmäklo a začalo sa roztekať. – Väčšina čajového pečiva sa upečie pomerne rýchlo, takže ho treba pravidelne kontrolovať, aby neprihorelo. Najskôr ho skontrolujte po minimálnej dobe pečenia a potom v krátkych pravidelných intervaloch. Podľa návodu v recepte kontrolujte, ako má vyzerať po upečení. – Farebný cukor, perličky a rôzne ďalšie ozdoby sú zábavnými pomôckami na ozdobenie čajového pečiva. Z anglického originálu Home Cooking: Recipe Keeper (New Seasons) preložila Sára Moyzeová.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Kuchárske knihy, najprezeranejšie produkty N/A alebo najlacnejšie Kuchárske knihy.

Reklama