Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
A book for the professional ice cream-maker as well as the hobby cook; step-by-step photography accompanies the 60 frozen dessert recipes, all by world-renowned chef Christophe Declerq. In ''Ice Creations'', master chef Christophe Declercq shares his secrets on how to make the perfect frozen desserts, ...
Titul je viazaný na špeciálnu objednávku, ktorú nie je možné vrátiť (platia Všeobecné obchodné podmienky - časť Reklamačný poriadok)! The Praline contains gastronomic recipes for the professionals, written by Stephane Leroux, who traces the history of praline and explains the fabrication, the different ...
Druh sortimentu : Kniha, Česká kuchyně pro každého, Autoři : Jiří Poláček, Rok vydania : 2001,.
Titul je viazaný na špeciálnu objednávku, ktorú nie je možné vrátiť (platia Všeobecné obchodné podmienky - časť Reklamačný poriadok)! The culinary revolution that has transformed restaurant menus around the world is also making its way into home kitchens. The Cooking Lab, publisher of the encyclopedic ...
- zdravá jídla z vaší zahrádky - pochoutky pro slavnostní příležitosti - speciality pro labužníky - to nejlepší z kuchyně našich babiček Vydavateľstvo: Vašut Rok vydania: 1999 Počet strán: 288 Vazba: Knihy viazané Rozmery: 305x215 Hmotnosť: 1023 ISBN: 80-7236-062-0
An indispensable book for every wine lover, from some of the world's greatest experts. Where do wine grapes come from and how are they related to each other? W…
If saffron was the most precious culinary item of the Middle Ages, then the truffle is that of the 21st century. Gourmets let the unique aroma of the truffle cost up to € 1.200 per kilogram. In his new book, star chef Patrik Jaros takes you on a treasure hunt and initiates you into the preparation of ...
2010. V roli sefkucharek se predstavuji popularni rozhlasove a televizni moderatorky a hlasatelky Stanislava Lekesova, Viola Ottova, Jaroslava Panyrkova, Daniela Pavlikova, Hana Svejnohova a Milena Vostrakova. Vypraveji kulinarske pribehy a pritom prozraz
Kniha od autora kuchárskych bestsellerov Romana Vaňka.Táto kniha bude vašim sprievodcom v poznávaní potravín. Jedlo sro od autora kuchárskych bestsellerov Romana Vaňka je veľkou obrazovou knihou o vzniku a príprave potravín, ktorá zároveň využíva najmodernejšiu technológiu. Pokiaľ si stiahnete do svojho ...
Originally written by multi-award winning wine writer Tom Stevenson, this luxurious fourth edition has been fully updated and once again significantly extended….